› Concurs 5U CV STARTUP 2016

Concurs 5U CV STARTUP 2016

Concurs 5U CV STARTUP 2016

Publicació definitiva d'amesos i exclosos

Llançament de la convocatòria: 5U-CV START UP 2016, dirigit a emprenedors de la Universitat de València (UV) en el marc del Programa “EMPREN+” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 
La UV, a través del “Campus de l'Emprenedor Innovador” finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors Productius, Comerç i Treball, i paral·lelament a la resta d'universitats públiques valencianes, convoca el Concurs 5U CV Startup que té com a objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresariales de la Comunitat Valenciana, atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn.
 

MODALITATS DEL CONCURS
 
CATEGORIA STARTUP:
 
Podrà participar en aquesta categoria qualsevol microempresa i/o pime que tinga la seua seu social a la Comunitat Valenciana, amb activitat comercial i una antiguitat mínima d'1 any i màxima de 4 anys pel que fa a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs, en la qual almenys un dels socis fundadors sigui estudiant, egressat o titulat de la UV.
 
CATEGORIA STARTUP JUNIOR:
 
Podrà participar en aquesta categoria qualsevol emprenedor/s amb un projecte empresarial que encara no estigui constituït com a empresa en la qual almenys un dels integrants de l'equip sigui estudiant, egressat o titulat de la UV.
 
També podran participar aquelles empreses constituïdes amb seu a la Comunitat Valenciana amb una antiguitat màxima d'un any, pel que fa a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs, en la qual almenys un dels socis fundadors siga estudiant, egressat o titulat de la UV.
 
 
PREMIS
 
CATEGORIA STARTUP:
PRIMER PREMI:
DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresacandidata de la UV presentada en aquesta convocatòria,la UV premiarà al guanyador amb un import de 9.000 euros a fons perdut. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.
SEGON PREMI:
DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresacandidata de la UV presentada en aquesta convocatòria,la UV premiarà al guanyador amb un import de 5.000 euros a fons perdut. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la segona millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.
TERCER PREMI:.
DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresa candidata de la UV presentada en aquesta convocatòria, la UV premiarà al guanyador amb un import de 2.500 euros a fons perdut. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la tercera millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.
 
CATEGORIA STARTUP JUNIOR:
 Premis de la categoria:
CINC PREMIS de 750 euros cadascun, a cadascuna de les millors iniciatives emprenedores que presentin una idea de negoci innovadora i viable comercialment. En cas de resultar guanyadora alguna empresa o projecte candidat de la UV presentada en aquesta convocatòria, la UV premiarà amb un import de 750 euros a fons perdut, per cada premiat.
 
TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS
 
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des del 1 de juliol de 2016 i fins al 8 de setembre de 2016 a les 24h. 
 
MES INFORMACIÓ
 
 
Contacte:
Parc Científic de la Unviersitat de València

Concurso 5U CV STARTUP 5ucvstartup@uv.es Tel +34 963 544 758