Expociencia 2020
uv

Presentació

Suspensió Expociència 2020

Davant la situació generada per COVID-19, i atenet les instruccions de les autoritats civils i de la pròpia Universitat, ens veiem en l'obligació de SUSPENDRE l'edició 2020 d'EXPOCIÈNCIA.

 

portada

 

L'any passat EXPOCIÈNCIA va presentar un centenar d'activitats organitzades per científics i emprenedors, que feren una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicar-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments. Hi hagueren viatges estel·lars, fruïtes màgiques, simuladors robòtics... Jugàrem a descobrir la màgia de la química, la física, la biologia, la tecnologia... L’aprenentatge i la diversió estigueren presents per a grans i menuts, professors i alumnes, famílies senceres i ciutadans en general.

Estem preparant ja l'edició d'enguany. La festa serà el proper 23 de maig de 2020!!

expociencia@uv.es - 963 543 058 

 

L'APP D'EXPOCIÈNCIA

L'aplicació que us permetrà recórrer amb facilitat els recintes d'Expociència i trobar al plànol les activitats que més us interessen ja està a l'abast dels usuaris d'Android i IOS. Podeu descarregar-la des d'ací o des del mateix Play Store cercant 'Expociencia'.

https://expociencia.uv.es/index.php/apps/     

RESULTATS ENQUESTA SATISFACCIÓ 2019   

Resultat enquestes de satisfacció 2019

 

Coneixes el Parc Científic? Si vols saber-ne un poc més d'aquest espai per a la innovació de la Universitat de València, escolta aquesta història.