<
› Concurs 5U CV STARTUP 2017

Concurs 5U CV STARTUP 2017

Concurs 5U CV STARTUP 2017

Llançament de la convocatòria: 5U-CV START UP 2017, dirigit a emprenedors de la Universitat de València (UV) en el marc del Programa “EMPREN+” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

La UV, a través del “Campus de l'Emprenedor Innovador” finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors Productius, Comerç i Treball, i paral·lelament a la resta d'universitats públiques valencianes, convoca el Concurs 5U CV Startup que té com a objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials de la Comunitat Valenciana, atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn.

 

MODALITATS DEL CONCURS

 

CATEGORIA STARTUP:

Podrà participar en aquesta categoria qualsevol microempresa i/o pime que tinga la seua seu social a la Comunitat Valenciana, amb activitat comercial i una antiguitat mínima d'1 any i màxima de 4 anys pel que fa a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs, en la qual almenys un dels socis fundadors sigui estudiant, egressat o titulat de la UV.

CATEGORIA STARTUP JUNIOR:

Podrà participar en aquesta categoria qualsevol emprenedor/s amb un projecte empresarialque encara no estigui constituït com a empresa en la qual almenys un dels integrants de l'equip sigui estudiant, egressat o titulat de la UV.

També podran participar aquelles empreses constituïdes amb seu a la Comunitat Valenciana amb una antiguitat màxima d'un any, pel que fa a la data límit de presentació de la documentació a aquest concurs, en la qual almenys un dels socis fundadors siga estudiant, egressat o titulat de la UV.

 

 

PREMIS
 

CATEGORIA STARTUP:

PRIMER PREMI:
 

DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresa candidata de la UV presentada en aquesta convocatòria,la UV concedirà al guanyador un premi per import de 9.000 euros. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.

SEGON PREMI:

DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresa candidata de la UV presentada en aquesta convocatòria,la UV concedirà al guanyador un premi per import de 5.000 euros. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la segona millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.

TERCER PREMI:

DOTACIÓ: En cas de resultar guanyadora una empresa candidata de la UV presentada en aquesta convocatòria, la UV concedirà al guanyador un premi per import de 2.500 euros. D'entre totes les empreses presentades a aquesta categoria es premiarà a l'empresa amb la tercera millor iniciativa emprenedora, amb una idea innovadora i fiable comercialment.

CATEGORIA STARTUP JUNIOR:
 
PREMIS DE LA CATEGORIA:
 

CINC PREMIS de 750 euros cadascun, a cadascuna de les millors iniciatives emprenedores que presentin una idea de negoci innovadora i viable comercialment. En cas de resultar guanyadora alguna empresa o projecte candidat de la UV presentada en aquesta convocatòria, la UV concedirà al guanyador un premi per import, per cada premiat.

 

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE LES SOL·LICITUDS:

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des del 30 de juny de 2017 i fins al 4 de setembre de 2017 a les 24h.


 

MÉS INFORMACIÓ

 

Bases del concurs

Formulari de sol·licitud

Contacte:

Parc Científic de la Unviersitat de València

startup5ucv@uv.es

 

 
 
 

 

Concurso 5U CV STARTUP 5ucvstartup@uv.es Tel +34 963 544 758