I Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme
23 de gener de 2019 9:00 Auditori Marie Curie

I Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme

23/01/2019

Hora: 9:00 hores

Localització: Auditori Marie Curie

 

Els pròxims 23 i 24 de gener l'auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València acollirà l'I Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme.

Serà inaugurat, a les 9.30 hores, pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz; la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre; i l'alcalde de Burjassot, Rafael García.

Entre els ponents, destaquen figures de l'Administració Pública compromesos amb la responsabilitat social com Federico Buyolo, Director de l'Oficina de l'Alt Comissionat del Govern d'Espanya per a l'Agenda 2030; Leire Pajín, Presidenta de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible (REDS); María Antonia Pérez León, Directora General del Treball Autònom, de l'Economia Social i de la Responsabilitat Social de les Empreses del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social; i Francisco Álvarez, director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat.

També intervedrà Hervé Falciani, ex informàtic del banc HSBC que en 2008 va filtrar les dades de milers de defraudadors amb comptes en el banc. Abordarà el paper del blockchain com a tecnologia al servei de la sostenibilitat. En concret, Falciani, qui resideix a Espanya com a testimoni protegit, va presentar el mes de setembre passat a Espanya un projecte de l'associació Tactical Whistleblower que promociona '*tabu', una criptomoneda sostenible, basada en una oferta inicial de monedes (ICO, per les seues sigles en anglés).

Participaran també gestors en empreses privades que aposten pel model de responsabilitat social, com Ana Gascón, Directora de Responsabilitat Social Corporativa de Coca-Cola; Javier Quiles, Director de Relacions Externes de Consum; i Antonio González, director d'Impact Hub Madrid. També estaran presents diversos responsables del cooperativisme, com Emili Villaescusa, President de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

La inscripció gratuïta al congrés pot realitzar-se en el següent enllaç: https://www.rseycooperativismo.es/inscripci%C3%B3n