RGPD i Mediació
4 d'abril 9:30 Sala de Formació

RGPD i Mediació

04/04/2019

Amb l'arribada del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la recentment aprovada Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, han augmentat les denúncies en protecció de dades presentades davant l'AEPD i els Delegats de Protecció de Dades nomenats en les organitzacions. La mediació i la conciliació són mecanismes de resolució extrajudicial de conflictes vàlids per a pràcticament qualsevol tipus de controvèrsia que es vénen utilitzant en l'àmbit privat del dret; per tant, també són una solució per a la regulació en privacitat.


Ponents

  • Miguel Ángel Vila. Director general del grup IVAC. Advocat en exercici. Delegat de Protecció de Dades. Director de Seguritat. Expert en Compliance.
  • Javier Plaza Penadés. Catedràtic de Dret Civil i Delegat de Protecció de Dades de la Universitat de València. Expert en protecció de dades, intel·ligència artificial, Big Data i transparència. Director del Màster Oficial de Mediació, Arbitratge i Gestió de Conflictes en Dret Privat.

 

Inscripció

L'incripció és gratuïta, tot i que les places són limitades. Per assistir, s'ha d'omplir el següent formulari: https://ivac.es/jornada-rgpd-mediacion/