Taller Internacionalització: Aliances i Consorcis
11 de desembre 9:30-13:30 Sala de Juntes

Taller Internacionalització: Aliances i Consorcis

11/12/2019

El propòsit d'aquest taller d'internacionalització, focalitzat en Aliances i Consorcis, és explicar com abordar els mercats internacionals acompanyats d'altres socis i com establir aliances estratègiques i agrupacions sota les diferents fórmules associatives existents, com:

         - consorcis per a la internacionalització

         - consorcis per a projectes H2020 i altres programes nacionals/europeus

         - UTEs

Totes aquestes fórmules poden oferir-nos una ràpida entrada en mercats exteriors, aprofitar noves oportunitats de negoci i desenvolupar projectes d'abast europeu o internacional. Així mateix, s'explicaran els diferents tipus d'aliances, les claus per a la seua correcta configuració i s'analitzaran casos pràctics d'èxit en diversos sectors empresarials.

Aquesta formació amb un enfocament eminentment pràctic tindrà lloc el dimecres 11 de desembre, de 9.30 a 13:30h, a la Sala de Juntes del PCUV.

 

PROGRAMA

Els punts temàtics que inclou el programa d'aquesta tercera jornada són:

1. Introducció: globalització i cooperació
2. Consorcis i aliances. Per a què? Avantatges i inconvenients
3. Fórmules de cooperació per a la internacionalització
4. Tipus de consorcis i aliances
5. Com crear un consorci: aspectes clau
6. Recursos per a trobar socis
7. Aspectes clau en la negociació d'aliances
8. Formes jurídiques aplicables
9. Anàlisi de casos reals

Com en els tallers anteriors, els assistents tindran la possibilitat de rebre un assessorament i acompanyament personalitzat sobre les matèries impartides. Per a això, es requereix petició expressa que es farà constar en el propi formulari d'inscripció. Les places són limitades, per la qual cosa s'atendrà l'ordre d'inscripció.
 

PONENT

El taller serà impartit per Consortia Consultors, consultoria especialitzada en la internacionalització d'empreses, consorcis d'exportació i aliances estratègiques que compta amb una àmplia experiència, a més de ser col·laborador de diferents cambres de comerç i entitats públiques espanyoles de promoció del comerç exterior.

 

INSCRIPCIÓ

La jornada és presencial i gratuïta. No obstant això, les persones interessades a assistir han d'inscriure's prèviament emplenant el formulari habilitat en aquesta pàgina. .

 

MÉS INFORMACIÓ

Si necessiten informació addicional sobre la jornada o volen resoldre algun dubte, contacti amb l'àrea de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Parc Científic Universitat de València: comunicacion.pcuv@uv.es / 96 354 38 41.