Home › Política de galetes

Política de galetes

Informació sobre l’ús de les galetes a la pàgina web www.pcuv.es.

Què són les galetes?

Les galetes són arxius que es poden descarregar en el vostre equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.

 

Quins tipus de galetes utilitza la nostra pàgina web?

Segons l’entitat que les gestiona:

 • Galetes pròpies: són les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor mateix i des del qual es presta el servei demanat per l’usuari.
 • Galetes de tercers: són les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes. En cas que les galetes siguen instal•lades des d’un equip o domini gestionat per l’editor mateix, però que la informació que es reculla mitjançant aquestes siga gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a galetes pròpies.

Segons el termini de temps que estan activades:

 • Galetes de sessió: són un tipus de galetes dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre s’accedeix a la nostra web.
 • Galetes persistents: són un tipus de galetes en què les dades continuen emmagatzemades en el terminal i s’hi pot accedir i poden ser tractades durant un període determinat de temps, que pot anar d’alguns minuts a uns quants anys.

Segons la finalitat:

 • Galetes tècniques: són les necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, accedir a parts d’accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Galetes d’anàlisi: són les que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris de la nostra web. Així, analitzem la navegació en la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar els serveis que oferim.

 A continuació detallem les galetes utilitzades en la nostra web i la seua finalitat.

Galeta gestionada per:
Nom galeta
TIPUS
Gestió (tercers / pròpies)
Propòsit
Més informació (enllaç al proveïdor)
Tipus de caducitat (sessió/permanent)
pcuv.es
JSESSIONID,
pcuv
Tècniques
Pròpies
La primera la utilitza el servei web per identificar una sessió, la segona gestiona el consentiment de l’usuari per a l’ús de les galetes a la pàgina web.
Sesió
Sesió
Google Analytics
utma
Analítica
Tercers
Galeta de Google Analytics que s’utilitza per determinar els visitants únics a aquest lloc web i s’actualitza amb cada visita a una pàgina.
24 mesos
Google Analytics
utmb
Analítica
Tercers
Galeta de Google Analytics que s’utilitza per traçar les visites dels usuaris.
30 min.
Google Analytics
utmc
Analítica
Tercers
Galeta de Google Analytics que, juntament amb la cookie __utmb, permet determinar si cal o no cal establir una nova sessió. Aquesta galeta caduca quan ix del navegador.
Sesió
Google Analytics
utmz
Analítica
Tercers
Galeta de Google Analytics que emmagatzema l’origen que explica com ha arribat l’usuari al lloc: directe, un enllaç o motors de cerca. La galeta s’actualitza amb cada visita a una pàgina d’aquest lloc web.
6 mesos
AddThis
__atuvc,
di2,
dt,
loc,
uid y
uit
Tècniques
Tercers
Les galetes AddThis permeten compartir en diferents xarxes socials el contingut del nostre lloc web.
24 mesos
YouTube
PREF,
GEUP,
YSC,
VISITOR_INFO1_LIVE,
dkv
Tècniques
Tercers
Aquestes galetes s’utilitzen en les pàgines del lloc web on s’incrusten vídeos de Youtube. Conté un identificador únic per permetre el control de visites als vídeos i dades sobre preferències de visualització.
24 mesos
24 mesos
Sesió
8 mesos
2 setmanes

 

Acceptació de la política de galetes

Aquesta web assumeix que acceptes l’ús de galetes. No obstant això, mostra informació sobre la política de galetes a la part inferior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió a fi que en sigues conscient.
En vista d’aquesta informació és possible dur a terme les accions següents:

 • Acceptar galetes: no es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la sessió.
 • Modificar la configuració: pots obtenir més informació sobre què són les galetes, conèixer la política de galetes de la web i modificar la configuració del navegador.

Revocació i eliminació de galetes

Pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal•lades en el teu ordinador mitjançant la configuració de les opcions del navegador que tingues instal•lat.

 • Per a més informació sobre el navegador Firefox clica ací.
 • Per a més informació sobre el navegador Chrome clica ací.
 • Per a més informació sobre el navegador Explorer clica ací.
 • Per a més informació sobre el navegador Safari des d’ací .
 • Per a més informació sobre el navegador Opera: Opera

En cas de bloquejar l’ús de galetes en el navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguen disponibles.

Per a més informació sobre les galetes i el seu funcionament, podeu consultar la Guía sobre el uso de las cookies de la Agencia Española de Protección de Datos