Home › Empreses

Empreses

El PCUV incorpora en l’actualitat més de setanta empreses, sobretot dels sectors TIC i biotecnologia, que treballen en un ambient de sinergies amb l’entorn acadèmic i que, cada vegada més sovint, conflueixen en la generació de noves iniciatives per a l’enriquiment del sistema productiu. Les energies renovables, la nanotecnologia i els serveis avançats, entre d’altres, són també sectors presents al parc. 

Vore totes les empreses

 • TIC
  TIC

  Amb un 40% de les empreses en aquest camp, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) conformen l'àrea empresarial més representativa del parc.

  veure empreses
 • Biotecnologia
  Biotecnologia

  La Biotecnologia és un sector emergent a la Comunitat Valenciana i una aposta de futur per al Parc Científic. Les seues empreses són ja un referent internacional.  

  veure empreses
 • Serveis avançats
  Serveis avançats

  Agrupa empreses innovadores de sectors diversos; des de consultories o projectes d'enginyeria i teleco, fins a firmes relacionades amb les àrees de socials i humanitats.

  veure empreses
 • Energia i Medi ambient
  Energia i Medi ambient

  Les Energies renovables i el Medi ambient suposen altre sector emergent que compta amb un representació creixent en el Parc Científic de la Universitat de València.

  veure empreses
 • Materials i Nanotecnologia
  Materials i Nanotecnologia

  L'àrea de Materials i Nanotecnologia suposa un dels grans valors del parc, tant pel perfil de les seues empreses com per les perspectives de futur d'ambdòs sectors.

  veure empreses