LABORATORIOS MONTORO

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

LABORATORIO MONTORO es dedica a la realització d'anàlisis clíniques, microbiològiques i hematològics en mostres biològiques humanes.

El Sr. Alfredo Montoro Soriano pertany a la família valenciana Montoro, vinculada de fa dècades a les anàlisis clíniques. El Sr. Joan Montoro Gosálvez, el seu pare, va obrir el primer laboratori a València el 1930 i va incorporar als seus valors ètics i professionals una clara aposta per la innovació i la incorporació de la tecnologia més avançada.

Aquesta visió la manté l'actual Laboratorio Montoro, que incorpora, a més, tant les últimes tecnologies analítiques com els màxims estàndards de qualitat en la prestació d'un servei integral als seus clients.

Innoven per a oferir nous productes i serveis. Garanteixen la fiabilitat dels seus resultats amb una aposta permanent per la qualitat i com mesurar-la.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
LABORATORIOS MONTORO

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Laboratorios Montoro es dedica a la realització d'anàlisis clíniques, microbiològiques i hematològics en mostres biològiques humanes.
Aplicacions de la tecnologia
  • Disseny d'anàlisis: prepara una sèrie de perfils analítics que l'usuari pot combinar al seu gust o conveniència. Amb aquests perfils pot conèixer el seu estat de salut de manera senzilla i clara.
  • Malaltia celíaca: descobreixen si un organisme lluita de forma inapropiada contra el gluten (present al blat) causant de molèsties digestives i complicacions nutricionals.
  • Malalties de transmissió sexual: fan ús d'un senzill però complet quadre de proves per comprovar si el pacient està sa.
  • Quantificació i detecció de drogues d'abús en fluids biològics mitjançant cromatografia líquida acoblada a espectrometria de masses de tàndem en mode SPM (LC-MS/MS).
  • Malalties cardiovasculars: control del colesterol.

Informació de contacte

info@doctoralfredomontoro.es Telèfon fixe: (+34) 963 890 625