Worldpharma Biotech

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Worldpharma Biotech és un laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetals. El seu àmbit d'aplicació es basa en el desenvolupament de productes per a la indústria cosmètica, farmacèutica i nutracèutica, amb focus d'especialització en cannabinoides no psicotròpics, productes nanotecnològics amb actius cannabinoides i terpenoides per a la indústria, matrius peptídiques per a la inserció de cannabinoides d'alliberament controlat, i emulsions i formulats especialitzats ad hoc per a assajos clínics i/o in vitro.

L'activitat del laboratori es complementa amb la producció de complements alimentosos fitoteràpics amb espècies vegetals d'àmbit d'aplicació en nutracèutica.

 

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
Worldpharma Biotech

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Disseny de productes per a la salut mitjançant l'aplicació de principis actius innovadors.
Beneficis de la tecnologia

ASPECTES INNOVADORS

  • Formulats per a la salut amb principis actius fitoquímics amb activitat sobre el sistema endocannabinoide humà, principalment en l'àmbit de la dermofarmàcia, cosmètica i farmàcia.

 

  AVANTATGES COMPETITIUS

  • Alta especialització en la química dels compostos cannabinoides i terpenoides, en concret, el seu aïllament, purificació i inserció en formulats de dermofarmàcia i derivats nanotecnològics d'aplicacions cosmètiques i farmacèutiques.
Aplicacions de la tecnologia
  • Cosmètica
  • Dermofarmàcia
  • Formulats nutracèutics
Sectors cap als que es dirigeix
  • Principalment cosmètic i farmacèutic.

Informació de contacte

Juan José Garcia MiquelCEOinfo@worldpharma.euTelèfon fixe: (+34) 96 117 84 40