EUROCONTROL

(Serveis Avançats)

Presentació

Més de 40 anys de trajectòria avalen la nostra experiència en el control i la garantia de qualitat de tot tipus de materials, equips, components, serveis, instal·lacions i plantes industrials. Des que van nàixer el 1973, hem crescut al costat dels nostres clients, i hem anat ampliant i adaptant la nostra cartera de serveis d'acord amb l'evolució de les seues necessitats i responent de manera personalitzada qualsevol tipus de client, independentment de la seua mida o localització.

El nostre major actiu és el nostre equip humà, actualment format per més de 1.200 persones. L'equilibri entre la polivalència en àrees afins i el necessari grau d'especialització de la nostra plantilla ens permet proporcionar als nostres clients el millor servei en les nostres diferents delegacions. Disposem de tècnics titulats en les disciplines adequades per garantir la qualitat dels serveis de control i assessorament que desenvolupa Eurocontrol.

Hui Eurocontrol, que té capital 100% espanyol, és una de les empreses líders del mercat en els seus camps d'activitat.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
EUROCONTROL

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques

La nostra missió principal és realitzar controls per a millorar la qualitat i seguretat industrials. A partir d’aquest objectiu realitzem serveis que asseguraren que totes les activitats es realitzen d'acord amb les especificacions i els codis contractuals i amb els reglaments nacionals i internacionals corresponents.

Per tant, la nostra activitat es regeix pels principis bàsics d'independència, imparcialitat i confidencialitat.

Els valors que ens defineixen i que marquen les bases de la nostra cultura empresarial són els següents:

  • Competència tècnica. 
  • Satisfacció de clients. 
  • Responsabilitat social. 
  • Eficàcia i eficiència. 
  • Respecte a les persones. 
  • Modernitat i innovació. 

Informació de contacte

valencia@eurocontrol.es Telèfon fixe: (+34) 963 808 005
http://www.eurocontrol.es/