ABENSYS TECHNOLOGIES

(Tecnologies de la Informació i de la Comunicació)

Presentació

ABENSYS TECHNOLOGIES combina l'última tecnologia Cloud Computing i les infraestructures més avançades per a proporcionar a empreses i institucions de tota mena una àmplia oferta tecnològica i de solucions de negoci en les àrees d'energy management, telecomunicacions, ciutats intel·ligents (smart cities) i cartelleria electrònica (digital signage).

Els professionals que treballen en Abensys estan repartits en àrees de competència, amb l'objectiu de traslladar al client la flexibilitat i l’alt valor afegit de les seues solucions. Amb una experiència mitjana de 15 anys en els sectors d'energia, telecomunicacions i informàtica, el seu equip tècnic i comercial té un dilatat historial de casos d'èxit en administració pública, indústria, transport, sanitat, hotels, distribució, serveis financers, etc.

Partint d'una àmplia xarxa de partners a Espanya, Abensys és una companyia global amb un clar objectiu d'expansió internacional i una estratègia d'obertura d'oficines comercials amb partners a Llatinoamèrica, Europa i el Sud-est asiàtic.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
ABENSYS TECHNOLOGIES

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
 • Solucions Digital Retail: destinades a millorar l'experiència d'usuari i augmentar les vendes (cartelleria digital, etiqueta electrònica, led poster o led window).
 • Energy management: serveis d'assessorament especialitzat i propostes d'equipament innovadores que permeten reduir substancialment el consum energètic sense reduir els serveis.
 • Solucions Telecom: aplicacions de comunicació de veu i videoconferència, que optimitzen les infraestructures i minimitzen costos.
 • Solucions Visual Media: solucions sectorials en què la imatge i el so són protagonistes, mitjançant dispositius avançats i xarxes de comunicacions.
 • Productes Consumer: unitat d'Abensys destinada a la distribució de productes i serveis de consum.
 • Solucions Agency: campanyes multicanal 360º, projectes de branding integral i trade marketing.
 • Projectes: l'equip especialitzat d'Abensys actua en les àrees de disseny, enginyeria i màrqueting per a desenvolupar productes i aplicacions.
Beneficis de la tecnologia
 • En Abensys els apassiona la tecnologia. És la gran eina per a ajudar a aconseguir els objectius dels nostres clients i partners.
 • La seua missió és promoure solucions innovadores.
Aplicacions de la tecnologia
 • Centraletes: plataformes telefòniques d'última generació per a pimes, grans empreses, hotels, hospitals, administració pública, centres d’atenció telefònica, etc. Veu IP, comunicacions unificades, aplicacions CTI i extensions per a mòbils, entre altres.
 • Telefonia sense fil: solucions sense fils ideals per a aquelles organitzacions en què la mobilitat és un factor clau d'eficiència. Especialment dissenyades per a sectors com sanitat, retail, hostaleria, indústria.
 • Videovigilància: els seus sistemes de videovigilància permeten la gestió de múltiples càmeres de seguretat per al control i la supervisió d'instal·lacions locals i remotes.
 • Videoconferència: videoconferència d'alta definició (HD) i “telepresència”.
Sectors cap als que es dirigeix
 • Serveis de consultoria: s'encarreguen de la gestió integral de projectes de telecomunicacions i d’eficiència energètica.
 • La seua divisió d'enginyeria s'encarrega del desenvolupament de projectes en col·laboració amb els seus partners i proporciona solucions globals als sectors d'administració pública, indústria, transport, sanitat, hotels, distribució, serveis financers, etc.

Informació de contacte

info@abensys.com Telèfon fixe: (+34) 960 300 313