EOLAB

(Tecnologies de la Informació i de la Comunicació)

Presentació

EOLAB és una petita empresa de R+D creada al febrer de 2006, com a empresa derivada de la Universitat de València, per doctors i professors amb àmplia experiència en física de la Terra i teledetecció per a l'estudi del medi ambient, incloent-hi correcció atmosfèrica, models de transferència radiativa, obtenció de paràmetres geobiofísics, calibratge i validació de productes de teledetecció i estudis mediambientals mitjançant l'ús de la teledetecció.

L'empresa se situa en el sector de l'observació de la Terra des de satèl·lit (teledetecció), en particular en les aplicacions de superfície (biosfera) orientades al medi ambient, gestió del territori, agricultura, sòls i gestió dels recursos naturals, en el context actual de desenvolupament sostenible i canvi global. El seu major camp d'especialització està lligat a la validació, i és una entitat especialitzada en l'estimació i control de la qualitat dels productes de satèl·lit.

En els últims anys s'han consolidat en programes operatius d'observació de la Terra, com LSA SAF d'EUMETSAT, Copernicus Global Land Service i diferents iniciatives de cal/val (calibratge i/o validació) de l'Agència Espacial Europea (ESA). Participen àmpliament en les activitats de validació de productes de satèl·lit i són sent part activa del grup de treball de Validació de Productes de Superfície (Land Product Validation) del CEOS, l'organisme que agrupa les principals agències espacials.

 


La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Validació de productes de satèl·lit.
  • Adquisició de dades de camp.
  • Tractament digital d'imatges.
  • Desenvolupament d'algorismes.

Equip

Dr. Fernando Camacho de Coca - CEO & Project Manager

Doctor en Física i col·laborador del projecte Land-SAF des de 1999.

Jorge Sánchez Zapero - CTO i enginyer d'investigació

Mestratge en Enginyeria de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de València.
linkedin

Beatriz Fuster Ochando - Enginyer d'investigació

Enginyeria i mestratge en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València.

Enrique Martínez Sánchez

Ingeniero de Investigación
linkedin

Informació de contacte

info@eolab.es Telèfon fixe: (+34) 963 769 448