Expociencia 2018

Presentació

portada

EXPOCIÈNCIA enguany ha presentat al voltant de 100 activitats organitzades per científics i emprenedors, que han fet una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicant-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments. Hi han hagut viatges estel·lars, fruïtes màgiques i simuladors robòtics. Hem jugat a descobrir la màgia de la química. L’aprenentatge i sobretot la diversió han estat presents per a grans i menuts, professors i alumnes, famílies senceres i ciutadans en general.

 

Ja estem preparant la pròxima edició. Serà pel maig de 2020 !!

Més informació: tel. 963 543 058 

expociencia@uv.es

 

 

 

L'APP D'EXPOCIÈNCIA

L'aplicació que vos permetrà moure-vos amb facilitat pels recintes d'Expociència i trobar al plànol les activitats que més us interessen ja està a l'abast dels usuaris d'Android i IOS. Podeu descarregar-la des d'ací o des del mateix Play Store cercant 'Expociencia'.

https://expociencia.uv.es/index.php/apps/     

RESULTATS ENQUESTA SATISFACCIÓ 2019   

Resultat enquestes de satisfacció 2019

Sabies que, al Parc Científic, el coneixement es posa a l'abast de la societat? Si vols conéixer un poc aquest espai per a la innovació de la Universitat de València, escolta aquesta història.