Commemoració institucional del X aniversari de la inauguració del Parc Científic

19/09/2019
Commemoració institucional del X aniversari de la inauguració del Parc Científic
Data: 19 de setembre de 2019
Lloc: Auditorio Marie Curie

L'auditori Marie Curie acollirà el pròxim 19 de setembre l'acte institucional amb el qual celebrarem els 10 anys que han transcorregut des de la inauguració oficial del Parc Científic

En aquell moment la Universitat de València comptava amb una àmplia Àrea CientIficoacadèmica, que s'havia consolidat en l'última dècada del segle XX, a la qual es va sumar una Àrea Empresarial de nova creació l'objectiu de la qual era propiciar la instal·lació de companyies innovadores basades en el coneixement i generadores d'alt valor afegit.

En aquest acte commemoratiu, junt amb les autoritats, comptarem amb l'assistència de la ponent convidada Nuria Oliver, científica emprenedora referent en l'ús de la Ciència de Dades per a l'anàlisi del comportament humà i el bé social. Oliver, enginyera en telecomunicacions i doctora pel Media Lab de l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), és la responsable del departament de Data Sience de Vodafone. A més, és Fellow per l'Association for Computing Machinery (ACM) i per l'Institut d'Enginyers Elèctrics i Electrònics (IEEE), i ha sigut reconeguda com a acadèmica numerària de la Real Acadèmia d'Enginyeria d'Espanya.