HomeServeis› Treball

Treball

Borsa de treball i inserció professional

L’OPAL és l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València i té com a principal objectiu POTENCIAR L’OCUPABILITAT i la INSERCIÓ LABORAL dels estudiants i titulats.

Malgrat que, prioritàriament, l’OPAL ofereix els serveis a estudiants i titulats de la Universitat de València, també posseeix una completa gamma de serveis dirigits a empreses.

Serveis per a empreses o altres oferents d’ocupació:
L’àrea d’Ocupació de l’OPAL ofereix una sèrie de serveis gratuïts, mitjançant els quals les empreses i altres entitats oferents d’ocupació poden cobrir ràpidament les demandes de personal qualificat per a la seua activitat empresarial. A través de la seua borsa de treball o els fòrums d’ocupació, ofereix oportunitats d’ocupació a titulats i estudiants universitaris.

L’àrea de Formació de l’OPAL també ofereix la possibilitat que les empreses contribuïsquen a millorar la formació dels estudiants universitaris per mitjà del programa de Formació a la carta.

La borsa de treball disposa d’una base de dades permanentment actualitzada d’estudiants i titulats, que han cursat o cursen els estudis a la Universitat de València i que es troben en procés de recerca i/o millora de treball.