Biotecnologia, Medicina i Salut

Dues de cada 10 empreses instal·lades en el Parc Científic desenvolupen productes i/o serveis per a Biotecnologia i Medicina i Salut. 15 d'elles conformen el nucli principal de la BIOregió de la Comunitat Valenciana (Bioval). A més, ací se situa una de les més destacades col·leccions públiques de microorganismes d'Europa: la Col"lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

Amb la generació de més de 250 llocs de treballs qualificats, la Biotecnologia i la Medicina i Salut són dos sectors estratègics de desenvolupament empresarial per al Parc Científic. El coneixement que en aquest camp generen els instituts de recerca de la Universitat de València atrau l'arribada constant d'empreses a un entorn d'innovació, on la proximitat als serveis científics i la cooperació empresarial són valors indiscutibles per al creixement i el progrés.

Biotecnologia, Medicina i Salut

Llista d'empreses

Medicina i Salut
Dawako és una empresa emergent de tecnologia mèdica que ofereix solucions avançades per a portar al mercat innovacions de tecnologies biomèdiques portàtils.Veure fitxa DAWAKO »
Investigació, desenvolupament i producció de medicaments, vacunes i productes per a la cura diària de la salutVeure fitxa GSK »
Empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de dispositius d'electromedicina i productes relacionats amb la salut. Veure fitxa IONCLINICS »
Laboratori que es dedica a la realització d'anàlisis clíniques, microbiològiques i hematològics en mostres biològiques humanes. Veure fitxa LABORATORIOS MONTORO »
PROISER és una empresa dedicada al desenvolupament d'equipament biomèdic, assessories i impartició de cursos especialitzats. Veure fitxa PROISER »
Empresa dedicada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial en l'àmbit de la Medicina.Veure fitxa SANTA BARBARA SMART HEALTH »
Laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetalsVeure fitxa WORLDPHARMA BIOTECH »
Biotecnologia Mèdica
Empresa de caràcter biomèdic, especialitzada a oferir un servei de detecció precoç de càncer als ciutadans.Veure fitxa BEMYGENE »
Empresa biofarmacèutica que se centra en la recerca i el desenvolupament de nous tractaments oncològics i autoimmunes. Veure fitxa BIONCOTECH »
Una xarxa d'impuls i desenvolupament per a comerços i activitats ecològiques i saludables interessats a desenvolupar-se en Internet. Veure fitxa CULTIVAR SALUD »
Investigació epigenètica per al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el diagnòstic i el tractament de malalties humanes. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa EPIDISEASE »
Anàlisis basades en tecnologies d'ADN/ARN i altres camps de la biotecnologia aplicats a la indústria agroalimentària i investigacions mèdiquesVeure fitxa GENOMIABIOTECH »
L'Institut de Medicina Genòmica dissenya serveis d'anàlisis genètiques d'excel·lència dirigits al diagnòstic, el pronòstic i la prevenció. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa IMEGEN »
Genera solucions per a la recerca i les aplicacions clíniques, i té com a base la introducció de noves tècniques i plataformes genètiques avançades.Veure fitxa SEQUENCIMULTIPLEX »
Biotecnologia Agroalimentària
Consultoria tecnològica en els camps de l'agronomia, la veterinària, el medi ambient, els cultius agroenergètics, la vitivinicultura i la indústria agroalimentària en general. Veure fitxa AGROIND. ASESORES »
Formulació de productes innovadors per a la producció i la protecció vegetal en el marc d'una agricultura sostenible. Veure fitxa AGROMETODOS »
Companyia biotecnològica dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de soques microbianes i productes derivats d'alt valor. Veure fitxa BIOPOLIS »
Servei de la UV. Ofereix nombrosos serveis per al maneig, el cultiu i la conservació de microorganismes, a més de formació específica. Veure fitxa CECT »
Empresa fundada per científics de la Universitat de València i del CSIC, especialitzada en serveis de biosprospecció.Veure fitxa DARWIN BIOPROSPECTING EXCELLENCE »
Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Veure fitxa ELITE SEEDS »
Fibrostatin posa en valor i transforma la seua tasca de R+D en aplicacions diagnòstiques i terapèutiques relacionades amb GPBP. Veure fitxa FIBROSTATIN »
Iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius. Veure fitxa FUNDACION CANNA »
Desenvolupament i comercialització de serveis i productes biomèdics basats en polifenols naturals i/o sintetitzats. Veure fitxa GREEN MOLECULAR »
Lab Compass treballa per millorar l'eficiència del laboratori clínic o de recerca. Veure fitxa Lab Compass »
Lifesequencing desenvolupa noves i exclusives aplicacions per a la investigació genòmica i la seqüenciació massiva d'ADN. Veure fitxa LIFESEQUENCING »
Laboratori R+D agrícola acreditat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per a l'execució d'assajos oficialment reconeguts (EOR) i amb serveis de diagnòstic. Veure fitxa NEVAL »
Empresa social de base tecnològica que desenvolupa la seua activitat des del sector de la biotecnologia.Veure fitxa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS »
Empresa dedicada a la recerca i desenvolupament experimental en ciències naturals i tècniquesVeure fitxa REAKIRO IBERICA »
ValGenetics està especialitzada en desenvolupaments R+D+I i serveis en diagnòstic, patologia, genètica i biotecnologia de plantes. Veure fitxa VALGENETICS »

Actualitat de Biotecnologia, Medicina i Salut

Una col·laboració públic-privada en el Parc Científic demostra el potencial antioxidant de bacteris extrets de plaques solarsLlegir més »
Ángela Pérez, distingida amb el Premi Dona Directiva o Empresària que atorga la Universitat de ValènciaLlegir més »
La valenciana Darwin rep un projecte NEOTEC per a implantar l’ús del cuc de la cera com nou model de cribatge in vivo de probiòticsLlegir més »
La Fundació Parc Científic UV col·laborarà en la difusió del Longevity World Fòrum entre empreses innovadores del sectorLlegir més »
La indústria nutracèutica premia Daniel Ramón per la seua “destacada contribució al desenvolupament de la ciència dels aliments i la biotecnologia”Llegir més »
IMEGEN crea una plataforma online per atendre de forma personalitzada les demandes del seu test de càncer hereditariLlegir més »

T'agradaria treballar o col·laborar amb les nostres empreses biotecnològiques?

Conta'ns el teu projecte. Estarem encantats d'ajudar-te.
Contacte