Biotecnologia, Medicina i Salut

Dues de cada 10 empreses instal·lades en el Parc Científic desenvolupen productes i/o serveis per a Biotecnologia i Medicina i Salut. 15 d'elles conformen el nucli principal de la BIOregió de la Comunitat Valenciana (Bioval). A més, ací se situa una de les més destacades col·leccions públiques de microorganismes d'Europa: la Col"lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

Amb la generació de més de 250 llocs de treballs qualificats, la Biotecnologia i la Medicina i Salut són dos sectors estratègics de desenvolupament empresarial per al Parc Científic. El coneixement que en aquest camp generen els instituts de recerca de la Universitat de València atrau l'arribada constant d'empreses a un entorn d'innovació, on la proximitat als serveis científics i la cooperació empresarial són valors indiscutibles per al creixement i el progrés.

Biotecnologia, Medicina i Salut

Llista d'empreses

Medicina i Salut
Companyia de dispositius mèdics amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdicaVeure fitxa DAWAKO »
Investigació, desenvolupament i producció de medicaments, vacunes i productes per a la cura diària de la salutVeure fitxa GSK »
Empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de dispositius d'electromedicina i productes relacionats amb la salut. Veure fitxa IONCLINICS »
Laboratori que es dedica a la realització d'anàlisis clíniques, microbiològiques i hematològics en mostres biològiques humanes. Veure fitxa LABORATORIOS MONTORO »
PROISER és una empresa dedicada al desenvolupament d'equipament biomèdic, assessories i impartició de cursos especialitzats. Veure fitxa PROISER »
Empresa dedicada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial en l'àmbit de la Medicina.Veure fitxa SANTA BARBARA SMART HEALTH »
Laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetalsVeure fitxa WORLDPHARMA BIOTECH »
Biotecnologia Mèdica
Companyia dedicada al desenvolupament d'un nou medicament dirigit al tractament de la distròfia muscular tipus 1 (DM1).Veure fitxa ARTHEx BIOTECH »
Empresa de caràcter biomèdic, especialitzada a oferir un servei de detecció precoç de càncer als ciutadans.Veure fitxa BEMYGENE »
Empresa biofarmacèutica que se centra en la recerca i el desenvolupament de nous tractaments oncològics i autoimmunes. Veure fitxa BIONCOTECH »
Biond AgroBiotechnology es una startup que utiliza alta tecnología para conseguir cultivos más productivos Veure fitxa Biond AgroBiotechnology »
Desenvolupa càmeres digitals compactes que s'acoblen a instruments d'observació i els converteix en dispositius d'imatge digital 3DVeure fitxa DOITPLENOPTIC »
Investigació epigenètica per al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el diagnòstic i el tractament de malalties humanes. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa EPIDISEASE »
Anàlisis basades en tecnologies d'ADN/ARN i altres camps de la biotecnologia aplicats a la indústria agroalimentària i investigacions mèdiquesVeure fitxa GENOMIABIOTECH »
L'Institut de Medicina Genòmica dissenya serveis d'anàlisis genètiques d'excel·lència dirigits al diagnòstic, el pronòstic i la prevenció. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa IMEGEN »
Overgenes pone al servicio de las personas los últimos avances en prevención de la salud con los productos genéticos más innovadores del mercado.Veure fitxa OVERGENES »
Empresa innovadora biotecnológica dedicada a la transferencia de nuevas tecnologías en el sector de la salud y la oncologíaVeure fitxa SABARTECH »
Genera solucions per a la recerca i les aplicacions clíniques, i té com a base la introducció de noves tècniques i plataformes genètiques avançades.Veure fitxa SEQUENCIMULTIPLEX »
Biotecnologia Agroalimentària
Consultoria tecnològica en els camps de l'agronomia, la veterinària, el medi ambient, els cultius agroenergètics, la vitivinicultura i la indústria agroalimentària en general. Veure fitxa AGROIND. ASESORES »
Formulació de productes innovadors per a la producció i la protecció vegetal en el marc d'una agricultura sostenible. Veure fitxa AGROMETODOS »
Companyia biotecnològica dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de soques microbianes i productes derivats d'alt valor. Veure fitxa BIOPOLIS »
Servei de la UV. Ofereix nombrosos serveis per al maneig, el cultiu i la conservació de microorganismes, a més de formació específica. Veure fitxa CECT »
Empresa fundada per científics de la Universitat de València i del CSIC, especialitzada en serveis de biosprospecció.Veure fitxa DARWIN BIOPROSPECTING EXCELLENCE »
Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Veure fitxa ELITE SEEDS »
Iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius. Veure fitxa FUNDACION CANNA »
Desenvolupament i comercialització de serveis i productes biomèdics basats en polifenols naturals i/o sintetitzats. Veure fitxa GREEN MOLECULAR »
Lifesequencing desenvolupa noves i exclusives aplicacions per a la investigació genòmica i la seqüenciació massiva d'ADN. Veure fitxa LIFESEQUENCING »
Laboratori R+D agrícola acreditat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per a l'execució d'assajos oficialment reconeguts (EOR) i amb serveis de diagnòstic. Veure fitxa NEVAL »
Empresa social de base tecnològica que desenvolupa la seua activitat des del sector de la biotecnologia.Veure fitxa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS »
ValGenetics està especialitzada en desenvolupaments R+D+I i serveis en diagnòstic, patologia, genètica i biotecnologia de plantes. Veure fitxa VALGENETICS »

Actualitat de Biotecnologia, Medicina i Salut

Ángela Pérez, Premi Alumni Plus del Consell Social de la Universitat de ValènciaLlegir més »
Darwin y SiCtech, finalistes en el programa europeu de creixement empresarial SCALE UPLlegir més »
ADM col·labora en un assaig per a provar els efectes de suplements probiòtics en pacients de COVID-19Llegir més »
Doitplenoptic, seleccionada com una de les startups més competititves en Healthtech pel programa X-Europe de la Comissió EuropeaLlegir més »
La Universitat i la seua spin-off Epidisease reforçaran a Sanitat amb l'anàlisi de fins a 1.200 mostres virals diàriesLlegir més »
IMEGEN prepara kits diagnòstics del coronavirus que provoca la malaltia COVID-19 per a posar-los a disposició del Ministeri de SanitatLlegir més »

T'agradaria treballar o col·laborar amb les nostres empreses biotecnològiques?

Conta'ns el teu projecte. Estarem encantats d'ajudar-te.
Contacte