Biotecnologia, Medicina i Salut

Dues de cada 10 empreses instal·lades en el Parc Científic desenvolupen productes i/o serveis per a Biotecnologia i Medicina i Salut. 15 d'elles conformen el nucli principal de la BIOregió de la Comunitat Valenciana (Bioval). A més, ací se situa una de les més destacades col·leccions públiques de microorganismes d'Europa: la Col"lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

Amb la generació de més de 250 llocs de treballs qualificats, la Biotecnologia i la Medicina i Salut són dos sectors estratègics de desenvolupament empresarial per al Parc Científic. El coneixement que en aquest camp generen els instituts de recerca de la Universitat de València atrau l'arribada constant d'empreses a un entorn d'innovació, on la proximitat als serveis científics i la cooperació empresarial són valors indiscutibles per al creixement i el progrés.

Biotecnologia, Medicina i Salut

Llista d'empreses

Medicina i Salut
Companyia de dispositius mèdics amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdicaVeure fitxa DAWAKO »
Mendel’s Brain personaliza el cuidado del bienestar emocional. Veure fitxa MENDELS BRAIN »
Empresa dedicada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial en l'àmbit de la Medicina.Veure fitxa SANTA BARBARA SMART HEALTH »
Laboratori especialitzat en l'aïllament, purificació i caracterització de principis actius extrets de fonts vegetalsVeure fitxa WORLDPHARMA BIOTECH »
Biotecnologia Mèdica
Companyia dedicada al desenvolupament d'un nou medicament dirigit al tractament de la distròfia muscular tipus 1 (DM1).Veure fitxa ARTHEx BIOTECH »
Biotech and Nutrition Research S.L. és una companyia biotecnològica, especialitzada en la implementació de solucions reals a través de nutracètics, derivades d'investigacions científiques avalaVeure fitxa BIOTECH AND NUTRITION RESEARCH, S.L. »
Biotech Vana SL (Biotechvana) és una pime en bioinformàtica i biologia computacional creada el 2006 com a empresa derivada de la Universitat de València.Veure fitxa BIOTECHVANA »
Biond AgroBiotechnology es una startup que utiliza alta tecnología para conseguir cultivos más productivos Veure fitxa Biond AgroBiotechnology »
Dermaclaim es un laboratorio biotecnológico de investigación y desarrollo (I+D), especializado en el estudio de la piel y en el análisis de productos cosméticos, dermofarmacéuticos y nutracéuticosVeure fitxa Dermaclaim »
Investigació epigenètica per al desenvolupament de serveis i productes innovadors en el diagnòstic i el tractament de malalties humanes. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa EPIDISEASE »
Anàlisis basades en tecnologies d'ADN/ARN i altres camps de la biotecnologia aplicats a la indústria agroalimentària i investigacions mèdiquesVeure fitxa GENOMIABIOTECH »
Empresa biofarmacèutica que se centra en la recerca i el desenvolupament de nous tractaments oncològics i autoimmunes. Veure fitxa BIONCOTECH »
L'Institut de Medicina Genòmica dissenya serveis d'anàlisis genètiques d'excel·lència dirigits al diagnòstic, el pronòstic i la prevenció. (Biotecnologia, medicina i salut) Veure fitxa IMEGEN »
Overgenes posa al servei de les persones els últims avanços en prevenció de la salut amb els productes genètics més innovadors del mercat.Veure fitxa OVERGENES »
Empresa innovadora biotecnològica dedicada a la transferència de noves tecnologies en el sector de la salut i l'oncologiaVeure fitxa SABARTECH »
Genera solucions per a la recerca i les aplicacions clíniques, i té com a base la introducció de noves tècniques i plataformes genètiques avançades.Veure fitxa SEQUENCIMULTIPLEX »
Biotecnologia Agroalimentària
Consultoria tecnològica en els camps de l'agronomia, la veterinària, el medi ambient, els cultius agroenergètics, la vitivinicultura i la indústria agroalimentària en general. Veure fitxa AGROIND. ASESORES »
Formulació de productes innovadors per a la producció i la protecció vegetal en el marc d'una agricultura sostenible. Veure fitxa AGROMETODOS »
Companyia biotecnològica dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de soques microbianes i productes derivats d'alt valor. Veure fitxa BIOPOLIS »
Servei de la UV. Ofereix nombrosos serveis per al maneig, el cultiu i la conservació de microorganismes, a més de formació específica. Veure fitxa CECT »
Empresa fundada per científics de la Universitat de València i del CSIC, especialitzada en serveis de biosprospecció.Veure fitxa DARWIN BIOPROSPECTING EXCELLENCE »
Élite Seeds és una empresa pionera i l'únic banc de llavors que disposa de varietats de marihuana amb alt contingut en THCV i CBDV. Veure fitxa ELITE SEEDS »
Iniciativa sense ànim de lucre de l'empresa CANNA que estudia i investiga la planta del cànnabis i els seus principis actius. Veure fitxa FUNDACION CANNA »
Compañía agrócola y medioambiental fundada por una empresa de biotecnología con experiencia en agricultura científica y una empresa de comercio internacionalVeure fitxa Green Environment Technologies (GET) »
Empresa social de base tecnològica que desenvolupa la seua activitat des del sector de la biotecnologia.Veure fitxa QOMER BIOACTIVE INGREDIENTS »
ValGenetics està especialitzada en desenvolupaments R+D+I i serveis en diagnòstic, patologia, genètica i biotecnologia de plantes. Veure fitxa VALGENETICS »

Actualitat de Biotecnologia, Medicina i Salut

El Pla Inspira Salut de Galícia incorpora proves de biòpsia líquida i autoanticossos com la de Sabartech per a la detecció precoç del càncer de pulmóLlegir més »
Q'omer imparteix un taller formatiu sobre sostenibilitat dirigit a docents polonesos en el Parc CientíficLlegir més »
EpiDisease col·labora amb ADECYL i CIBERER Biobank en el primer biobanc de mostres d'ADN en escoliosi idiopàtica de l'adolescentLlegir més »
EpiDisease rep 1,9 milions d'ajuda per al desenvolupament de la seua eina de diagnòstic i pronòstic de la sèpsia i xoc sèpticLlegir més »
EVOLVING THERAPEUTICS, nova spin-off biotecnològica de la Universitat de València situada en el I2SysBioLlegir més »
Overgenes recluta voluntaris per al projecte iSARC-Genetics sobre el diagnòstic i seguiment de la sarcopèniaLlegir més »

T'agradaria treballar o col·laborar amb les nostres empreses biotecnològiques?

Conta'ns el teu projecte. Estarem encantats d'ajudar-te.
Contacte