Serveis Avançats

El Parc Científic, a més de contribuir a generar i desenvolupar firmes en els diferents sectors estratègics de l'economia, acull empreses i entitats que presten serveis transversals innovadors o de suport a la innovació en qualsevol camp empresarial. Així, atén les necessitats de tots els sectors i és conseqüent amb el caràcter generalista de la seua entitat promotora, una universitat que investiga i ofereix formació en pràcticament totes les àrees del saber.

En aquest sentit, al PCUV l'oferta tecnològica de les empreses de serveis avançats abasta des de la consultoria i la intel·ligència competitiva fins al disseny i la realització  d'estudis sociològics, la certificació o la incubació empresarial.

Aquesta àrea d'activitat compleix un important paper de suport empresarial en el si del Parc i alhora contribueix a millorar la competitivitat industrial i de serveis de l'entorn més pròxim.

Serveis Avançats

Llista d'empreses

Investigació, Desenvolupament i Innovació
Empresa consultora especializada en la investigación, el análisis, el asesoramiento y la planificación estratégica en el sector cultural y creativo.Veure fitxa CULTURALINK »
EIXAM (estudis sociològics) és una empresa de sociologia i antropologia aplicada, moderna i innovadora. Veure fitxa EIXAM »
Enginyeria, Consultoria i Assessoria
Conjumina enginyeria i dret per a oferir solucions intel·ligents en matèria de medi ambient a empreses i administracions públiques.Veure fitxa AMARANTO »
Capacitació de la societat civil sobre temes de cooperació i finançament europeuVeure fitxa EUROIMPULSE »
Desenvolupament d'estratègies de qualificació de la gestió d'empreses, institucions públiques i privades i serveiVeure fitxa BR5 ACTÍVATE »
Disposa d’una àmplia experiència en optimització en tots els nivells d'organització d'una companyia, especialment en posicions de direcció d'operacions, gestió de processos i comunicació. Veure fitxa DIINTE »
Projecte especialitzat a oferir serveis de formació personalitzada i en línia en temps real, dirigit a estudiants, associacions i empreses. Veure fitxa EDUKA10 »
Consultora tecnològica de mitjanes i grans empreses amb solucions de col·laboratives, de productivitat, d'Intel·ligència Artificial i intel·ligència de negociVeure fitxa ENCAMINA »
Solucions en els àmbits d'inspecció reglamentària, mesuraments i assajos, assistència tècnica, auditoria, enginyeria i estudis tècnics, seguretat i salut laboral, consultoria i formació. Veure fitxa EUROCONTROL »
Formada per enginyers industrials, ajuda a les plantes industrials a complir amb els criteris de seguretat i els requisits legals en vigència. Veure fitxa GRUPO BIA INGENIERIA »
Consultoria especialitzada en pimes, a les quals ofereix serveis que les ajuden a millorar la seua competitivitat i imatge empresarial, i també la gestió interna i a reduir costos. Veure fitxa ITAI »
Realitzen ctivitats d’avaluació de la conformitat en els camps de certificació, verificació mediambiental i laboratori d’aigües, així com serveis industrials. Veure fitxa IVAC »
L'assistent virtual Localixo permet personalitzar els viatges dels usuaris usant Intel·ligència Artificial.Veure fitxa LOCALIXO »
Mobiliza Consulting és una empresa de consultoria tecnològica que aporta solucions des de fa més de 12 anys al sector sanitari.Veure fitxa MOBILIZA »
Oficina de gestión arquitectónica a través de la aplicación de la metodología BIM (Building Information Modeling).Veure fitxa MODELARK »
Amb una àmplia experiència en consultoria i digitalització de xicotetes i mitjanes empreses (pimes), ajuda als clients a dissenyar cada procés i necessitat tecnològica de forma personalitzada.Veure fitxa NESSYS IT »
PORIB coordina i desenvolupa activitats de recerca de resultats i d'avaluació econòmica en l'àrea sanitària. Veure fitxa PORIB GESTION »
Especialistes en l'anàlisi de dades d'empreses i entitats del sector de la investigació, així com en l'aplicació de tècniques estadístiques avançades per al tractament de dades òmiques.Veure fitxa TAU ANALYTICS »

Actualitat de Serveis Avançats

L'Ajuntament de València premia el projecte d'innovació urbana de NESSYS IT per a agilitzar l'atenció a persones amb mobilitat reduïdaLlegir més »
IVAC-Instituto de Certificación, primera entitat europea acreditada per a certificar Delegats de Protecció de DadesLlegir més »