Instituts d’investigació

L’Àrea Acadèmica del PCUV abraça set instituts de recerca, quatre propis de la Universitat de València (UV), un del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i dos de mixtos UV/CSIC.

També s’allotgen al Parc l’Observatori Astronòmic i el Laboratori de Processament d’Imatges (LPI), ambdós de la institució acadèmica.

Tots destaquen per la seua participació en projectes científics d’impacte internacional i pel seu elevat nivell de col·laboració amb empreses i institucions.

 

Actualitat d'instituts d'investigació

Un equip de l'IFIC desenvolupa una tecnologia per a visualitzar millor la distribuci�� de radiof��rmacs en el cos del pacient Llegir més »
L'IPL identifica de manera autom��tica des del sat��l��lit SMOS les constants vitals de la Terra Llegir més »
L'investigador del ICMol Guillermo M��nguez rep el Premi Nacional d'Investigaci�� per a joves en Ci��ncia i Tecnologies Qu��miques Llegir més »
L���IRTIC participa en una infraestructura digital europea d'imatges sobre c��ncer per a millorar la seua investigaci�� i tractament m��dic Llegir més »
Un equip del ICMol desenvolupa juntament amb l'empresa Graphenano la primera cel��la de bateries fabricada sense metalls Llegir més »
Mar��a Jos�� Costa, investigadora del IFIC, nomenada nova directora del CPAN Llegir més »

¿Quieres instalarte en el PCUV?

Contacta con nosotros y te asesoraremos.
Contacta con el Parc Científic