Instituts d’investigació

L’Àrea Acadèmica del PCUV abraça set instituts de recerca, quatre propis de la Universitat de València (UV), un del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i dos de mixtos UV/CSIC.

També s’allotgen al Parc l’Observatori Astronòmic i el Laboratori de Processament d’Imatges (LPI), ambdós de la institució acadèmica.

Tots destaquen per la seua participació en projectes científics d’impacte internacional i pel seu elevat nivell de col·laboració amb empreses i institucions.

 

Actualitat d'instituts d'investigació

València acollirà una de les conferències científiques internacionals més importants per a revelar els secrets del cosmos Llegir més »
Juan Fuster Verdú, investigador de l’IFIC, nou delegat del CSIC a la Comunitat Valenciana Llegir més »
Científics de l'ICMUV aconsegueixen importants avanços en l'estudi de la fotoconductivitat inversa Llegir més »
Astrònoms de l'Observatori de la Universitat, en l'equip guardonat amb el premi Breakthrough de Física Fonamental Llegir més »
Una col·laboració públic-privada en el Parc Científic demostra el potencial antioxidant de bacteris extrets de plaques solars Llegir més »
El projecte Medsealitter sobre impacte del fem marí al Mediterrani conclou amb una exposició al Museu de Ciències Naturals Llegir més »

¿Quieres instalarte en el PCUV?

Contacta con nosotros y te asesoraremos.
Contacta con el Parc Científic