Instituts d’investigació

L’Àrea Acadèmica del PCUV abraça set instituts de recerca, quatre propis de la Universitat de València (UV), un del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i dos de mixtos UV/CSIC.

També s’allotgen al Parc l’Observatori Astronòmic i el Laboratori de Processament d’Imatges (LPI), ambdós de la institució acadèmica.

Tots destaquen per la seua participació en projectes científics d’impacte internacional i pel seu elevat nivell de col·laboració amb empreses i institucions.

 

Actualitat d'instituts d'investigació

La RSEQ distingeix la carrera de José Ramón Pedro i atorga un premi Jove Investigadora postdoctoral a Mónica Giménez Llegir més »
El telescopi de neutrins KM3NeT/ARCA, en el qual participa l’IFIC, ja té operatives sis unitats de detecció Llegir més »
Investigadores de la Universitat prediuen la tendència del nivell de la mar en costes de tot el planeta Llegir més »
La major taxa de mortalitat de voltors en perill d’extinció es dóna al sud-est d’Europa, causat en gran mesura per l’activitat humana Llegir més »
El Cavanilles impulsa la conservació en aiguamolls valencians de l’escrivà palustre, una au en perill d’extinció Llegir més »
Un concurs de nanorelats per a secundària i cicles formatius inicia l’activitat del festival ‘10alamenos9’ en València Llegir més »

¿Quieres instalarte en el PCUV?

Contacta con nosotros y te asesoraremos.
Contacta con el Parc Científic