Instituts d’investigació

L’Àrea Acadèmica del PCUV abraça set instituts de recerca, quatre propis de la Universitat de València (UV), un del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i dos de mixtos UV/CSIC.

També s’allotgen al Parc l’Observatori Astronòmic i el Laboratori de Processament d’Imatges (LPI), ambdós de la institució acadèmica.

Tots destaquen per la seua participació en projectes científics d’impacte internacional i pel seu elevat nivell de col·laboració amb empreses i institucions.

 

Actualitat d'instituts d'investigació

El projecte SeMap posa en el mapa els béns culturals allotjats en més de 100 museus espanyols Llegir més »
Europa finança amb 1,5 milions un projecte de José J. Baldoví orientat al desenvolupament de dispositius 2D per al processament d’informació Llegir més »
Processos antiparasitaris naturals dificulten la infecció d’anisakis en peixos, segons un estudi de l'Institut Cavanilles Llegir més »
L’investigador de l’IFIC Juan José Hernández-Rey, nou membre del Comitè d’Experiments del Gran Col·lisionador d’Hadrons Llegir més »
Capten oscil·lacions d’alta freqüència en la gegantina erupció d’una estrella de neutrons, amb tecnologia de la Universitat de València Llegir més »
Eugenio Coronado, catedràtic de la Universitat de València, en la llista Forbes dels 50 espanyols més premiats Llegir més »

¿Quieres instalarte en el PCUV?

Contacta con nosotros y te asesoraremos.
Contacta con el Parc Científic