Institut de Ciència Molecular

ICMOL

Presentació i objectius

Fundat l’any 2000, l’Institut de Ciència Molecular (ICMol)  de la Universitat de València és un centre d’excel·lència en química i nanociència molecular.

Els seus objectius se centren en camps com el disseny i la síntesi de molècules funcionals, les associacions supramoleculars i els materials moleculars amb propietats físiques o químiques d’interès.

Les àrees d’aplicació van des del magnetisme i l’electrònica moleculars, fins a la nanotecnologia i la biomedicina. Des de l’any 2016, disposa de l’acreditació ministerial d’«Unitat d’Excel·lència María de Maeztu».

Actualitat de: Institut de Ciència Molecular

La investigadora de l’ICMol Marta Galbiati guanya una beca de la Fundació La Caixa per a joves líders de la ciència Llegir més »
Europa finança amb 1,5 milions un projecte de José J. Baldoví orientat al desenvolupament de dispositius 2D per al processament d’informació Llegir més »
Eugenio Coronado, catedràtic de la Universitat de València, en la llista Forbes dels 50 espanyols més premiats Llegir més »
L’ICMol traspua excel·lència investigadora i potencial innovador en la seua XX Jornada Científica Llegir més »
Les cèl·lules vives com ‘minifactories’, retallar nanofragments de grafè o la nova ‘attoquímica’, en la XX Jornada Científica de l’ICMol Llegir més »
Materials 2D per al desenvolupament d’envasos totalment reciclables i més eficaços en la protecció d’aliments Llegir més »

Informació de contacte

Eugenio Coronado Director Eugenio.Coronado@uv.es Telèfon fixe: (+34) 96 354 44 15
http://www.icmol.es/