SANTA BARBARA SMART HEALTH

(Biotecnologia, Medicina i Salut)

Presentació

Santa Barbara Smart Health és una empresa creada l'any 2016 per Fresenius Medical Care, empresa alemanya líder mundial en productes i serveis destinats a pacients amb insuficiència renal, enfocada a desenvolupar tecnologia disruptiva basada en Intel·ligència Artificial (IA) en l'àmbit de la medicina. El seu objectiu principal és transferir coneixement i cultura mèdica a el “Point-Of-Care”.

El coneixement mèdic està creixent de manera tan ràpida que fa que siga quasi impossible per a un ésser humà estar al dia amb l'última informació disponible. Per aquest motiu, la IA desperta un gran interès, a causa de les seues possibilitats per a involucrar-se en situacions on es requereix un gran patrimoni de coneixements mèdics, processament veloç de les dades i la presa efectiva de decisions.

Santa Barbara Smart Health utilitza la seua tecnologia per a desenvolupar productes i serveis enfocats a millorar la qualitat de vida dels pacients i el seu benestar mitjançant la innovació i desenvolupament d'eines de programari per a donar suport al diagnòstic mèdic i assistir als professionals mèdics en la presa de decisions.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa del Programa d'Impuls al Desenvolupament Empresarial (PIDE)
SANTA BARBARA SMART HEALTH

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
 • Processament del llenguatge natural i aplicació de deep learning per a l'extracció i estructuració automàtica de la informació a partir de textos mèdics com a històries clíniques, fitxes tècniques de medicaments, guies clíniques, literatura mèdica, etc.
 • Aprenentatge automàtic i modelatge probabilístic (bayesiano) per a la resolució de problemes mèdics
 • Desenvolupament d'interfícies intel·ligents d'usuari especialitzades en productes mèdics
 • Integració dels productes desenvolupats amb sistemes clínics
Beneficis de la tecnologia

ASPECTES INNOVADORS

 • La Intel·ligència Artificial promet transformar a la societat en una escala encara superior a l'impacte que en el seu moment va tenir la Revolució Industrial, seguida d'altres revolucions com la tecnològica i la digital.
 • La nostra tecnologia imita una sèrie de processos de la ment que nosaltres considerem complexos, intel·ligents i exclusius de l'ésser humà. Es basa a comprendre l'entorn que ens envolta i extraure i analitzar una sèrie de dades per mitjà de l'experiència o l'aprenentatge, per a després raonar i prendre decisions per compte propi.
 • L'ús de la nostra tecnologia impacta directament en el benefici del pacient i en la comunitat, incrementant la qualitat de servei d'atenció sanitària a un cost més baix.


AVANTATGES COMPETITIUS

 • Flexibilitat per al desenvolupament de solucions adhoc usant tecnologia disruptiva per a problemes mèdics de qualsevol índole.
 • Grup d'experts amb coneixement i experiència en diverses àrees dins de la Intel·ligència Artificial (deep learning, sistemes multi-agents, models gràfics probabilístics, processament del llenguatge natural, algorismes genètics, sistemes experts, etc.).
 • Disponibilitat de gran quantitat de dades mèdiques per al desenvolupament d'eines gràcies a formar part del grup Fresenius Medical Care, líder mundial en productes i serveis de diàlisis amb clíniques repartides per tot el món.
Aplicacions de la tecnologia
 • Desenvolupament de sistemes que faciliten la presa de decisions al personal mèdic, la qual cosa permet l'optimització del tractament així com la millora del benestar dels pacients, usant per a açò tècniques innovadores basades en Intel·ligència Artificial.
Sectors cap als que es dirigeix
 • Santa Barbara Smart Heath proporciona productes i serveis R+D+i principalment per a Fresenius Medical Care i, en segona instància, per a qualsevol empresa o organització tant pública com a privada centrada en el sector mèdic.

Equip

Carlo Barbieri

Director General

Dr. Jose María Martínez

Científic en Inteligència Artificial
linkedin

Marcos Vives del Sol

Desenvolupador Software
linkedin

Sergio Soriano García

Desenvolupador Software

Mykola Harvat

Científic en Inteligència Artificial
linkedin

Dr. Martín Navarro LLácer

Arquitecte Software
linkedin

Dr. Francisco Martínez Martínez

Científic en Inteligència Artificial
linkedin

Sandra Martínez Sanchis

Gestora Administrativa
linkedin

Jordi Silvestre Llopis

Analista d'Intel·ligència Artificial
linkedin

Kevin Morillo Navarro

Assessor mèdic

Dr. Raúl V. Casaña Eslava

Científic en Intel·ligència Artificial
linkedin

Informació de contacte

Carlo BarbieriCarlo.Barbieri@fmc-ag.comTelèfon fixe: (+34) 960660225