Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació conformen un àrea d'activitat empresarial amb altes taxes d'innovació, progrés tecnològic, productivitat i un considerable impacte en l'activitat econòmica. La seua transversalitat i capacitat d'incidència en pràcticament tots els sectors de l'economia, i la seua relativa facilitat d'atracció de la inversió, fa que es presente com a generadora d'interessants oportunitats de desenvolupament empresarial per a joves emprenedors professionalment qualificats.Des dels seus inicis, el Parc Científic és un pol d'atracció per a les empreses TIC.

De les recerques de l'IRTIC i de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, han sorgit projectes empresarials desenvolupats en el PCUV. Unes altres, instal·lades també ací, han nascut de manera independent, gràcies al volum creixent de professionals del sector. En l'actualitat les TIC són el camp de negoci de dos de cada deu empreses instal·lades en el Parc Científic.

Llista d'empreses

Informació, Informàtica i Telecomunicacions
Combina la tecnologia informàtica en núvol (cloud computin) i les infraestructures més avançades per oferir solucions de negoci en energy management, telecomunicacions, ciutats intel·ligents (smart ciVeure fitxa ABENSYS TECHNOLOGIES »
Empresa fabricant i instal·ladora de videoporters inalàmbrics per a edificis, oficines i unifamiliars, vinculats a telèfons intel·ligents i tabletes dels seus veins i autoritzats.Veure fitxa x »
Empresa consultora i desenvolupadora de solucions de gestió de continguts empresarials (ECM). Veure fitxa ADAPTING »
Biotech Vana SL (Biotechvana) és una pime en bioinformàtica i biologia computacional creada el 2006 com a empresa derivada de la Universitat de València.Veure fitxa BIOTECHVANA »
Plataforma amb la qual il·lustradors i artistes gràfics poden construir la seua pròpia web de portafolis de forma senzilla, en pocs minuts i sense necessitat de coneixements tècnics.Veure fitxa DRAWFOLIO »
És una empresa derivada de la Universitat de València que ofereix diferents serveis de teledetecció (imatges, productes temàtics, consultoria).Veure fitxa EOLAB »
L'activitat principal d'aquesta empresa derivada de la Universitat de València és el desenvolupament, el manteniment i la consultoria de sistemes integrals informàtics i d'informació. Veure fitxa ESAM TECNOLOGIA »
Desenvolupa programari empresarial orientat a entorn web i dispositius mòbils Windows Phone mitjançant l'ús d'estàndards nous i tecnologia Microsoft. Veure fitxa EVOLUTIVE SOFTWARE »
Desenvolupament de solucions integrades de gestió empresarial per a l'optimització de processos i la millora de la presa de decisions estratègiques. Veure fitxa I MAS D SOLUTIONS »
Compañía valenciana con 19 años de presencia en el mercado de los Servicios de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones.Veure fitxa IDC Formación »
Empresa de serveis d'enginyeria, especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions informàtiques fetes a mida. Veure fitxa IMTRAG »
Empresa dedicada al desenvolupament de solucions empresarials amb les tecnologies més modernes. Veure fitxa INICIA SOLUCIONES 10 »
Empresa de tecnologia sanitària-informàtica biomèdica, que facilita la gestió de les dades d'imatge mèdica i genòmica per a aplicar la medicina de precisió.Veure fitxa KANTERON SYSTEMS »
Serveis jurídics i assistència lletrada especialitzada en empreses de R+D+I i empreses de base tecnològica. Veure fitxa MIGUEL ANGEL VILA »
Mobiliza Consulting és una empresa de consultoria tecnològica que aporta solucions des de fa més de 12 anys al sector sanitari.Veure fitxa MOBILIZA »
Disseny d'estratègies globals per a millorar la presència en Internet, enfocades al posicionament en cercadors (SEU i PPC) i anàlisi del rendiment.Veure fitxa MOV MARKETING »
Desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment de la pràctica esportiva professional, federada i de base. Veure fitxa NOTHINGBUTNET »
Empresa jove, dinàmica i creada per emprenedors, està pensada per a oferir als clients una experiència en línia completa per a la seua empresa o negoci. Veure fitxa QUATRESOFT »
Principal proveïdor de solucions de programari de codi obert a nivell mundial, que utilitza un enfocament basat en la comunitat per a proporcionar tecnologies fiables i d'alt rendiment.Veure fitxa RED HAT »
Empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes en línia triomfi a internet.Veure fitxa WAY2 ECOMMERCE »
Electrònica
Centre de desenvolupament de la multinacional Analog Devices, Inc. (ADI), dedicat majoritàriament a tasques de R+D en l'àrea del disseny i la fabricació de circuits microelectrònics integrats. Veure fitxa ANALOG »
Esta compañía opera internacionalmente en tres mercados: componentes electromecánicos y electrónicos, placas de circuitos y sistemas de control inteligente de potencia.Veure fitxa Würth Elektronik »

Actualitat de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Pedreño i Plaza subratllen la necessitat de polítiques actives en IA per a evitar ser una “economia depenent”Llegir més »
Especialistes del Parc Científic aborden com afrontar la longevitat i la medicina de precisió en el Longevity World ForumLlegir més »
Red Hat, líder mundial de solucions de codi obert empresarial, s'instal·la en el Parc CientíficLlegir més »
L’empresa Kanteron, especialitzada en bioinformàtica, s’instal·la en el Parc Científic atreta pel seu hub biotecnològicLlegir més »
El partit entre els dos germans Gasol ha comptat amb l’acta digital de l’empresa valenciana NBN23Llegir més »