Presentació

La digitalització és una eina clau per a la competitivitat de les empreses en el segle XXI. El Govern d'Espanya aposta per la digitalització en la seua estratègia Indústria Connectada 4.0. També ho fa la Generalitat Valenciana, amb la seua Agenda Indústria 4.0.

Per la seua banda, la Unió Europea impulsa la creació de nodes d'innovació digital (Digital Innovation Hub, DIH) que reunisquen les competències per a la digitalització i les posen al servei d'empreses i organitzacions en general.

El Parc Científic de la Universitat de València posa en marxa el seu DIH; hi incorpora un ampli ventall de serveis per a la innovació digital, i per fer-ho es secunda en les competències tecnològiques de quinze empreses i dos instituts de la UV. El Parc reforça a més les seues accions encaminades a la informació, sensibilització i formació en aquest àmbit. El finançament ofert per les línies públiques de suport i els acords subscrits amb entitats financeres privades completen una xarxa capaç d'acompanyar i impulsar les empreses valencianes cap a la innovació digital dels seus productes, serveis i processos.

Enllaç a la pàgina del Parc Científic de la Universitat de València DIH en el catàleg de la Comissió Europea.

Imagen presentación

Serveis

Àmbits

Creació d'ecosistema
Serveis d'informació, formació, gestió de xarxes, finançament, provisió d'infraestructures i suport a l'emprenedor, destinats a la identificació i establiment de sinergies entre proveïdors de coneixement i empreses i organitzacions, i a donar suport a l'ecosistema innovador valencià.
Digitalització de processos de negoci
Consultoria i implantació de solucions de programari per a la direcció estratègica de l'empresa (Business Intelligence, quadre de comandament), la gestió del dia a dia (ERP), la gestió documental, la gestió comercial (CRM, comerç electrònic).
Automatització de processos productius
Diagnòstic del nivell de digitalització i automatització; acompanyament en el procés; provisió d'equips per a l'automatització, sensors i altres mecanismes per al control de processos.
Aplicació de dades satel·litàries
Explotació de dades de satèl·lit i altres fonts; aplicació en àmbits com l'agricultura, l'explotació forestal, la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.
Gestió digital de la salut
Aplicació de les dades massives, la intel·ligència artificial, el modelatge i la simulació digital i altres eines tecnològiques a àmbits com la nutrició funcional, el diagnòstic mèdic de precisió i la gestió eficient de la salut.

Col·laboradors

Centre de desenvolupament de la multinacional Analog Devices, Inc. (ADI), dedicat majoritàriament a tasques de R+D en l'àrea del disseny i la fabricació de circuits microelectrònics integrats. ANALOG DEVICES »
Solucions d'automatització de màquines i processos, control de moviment, HMI i tecnologia de seguretat integrada. B&R AUTOMATION »
Empresa consultora i desenvolupadora de solucions de gestió de continguts empresarials (ECM). ADAPTING »
Companyia de dispositius mèdics amb la visió d'habilitar un nou paradigma en el camp de la imatge biomèdicaDAWAKO »
Desenvolupa càmeres digitals compactes que s'acoblen a instruments d'observació i els converteix en dispositius d'imatge digital 3DDOITPLENOPTIC »
És una empresa derivada de la Universitat de València que ofereix diferents serveis de teledetecció (imatges, productes temàtics, consultoria).EOLAB »
Desenvolupament de solucions integrades de gestió empresarial per a l'optimització de processos i la millora de la presa de decisions estratègiques. I MAS D SOLUTIONS »
Lifesequencing desenvolupa noves i exclusives aplicacions per a la investigació genòmica i la seqüenciació massiva d'ADN. LIFESEQUENCING »
Mobiliza Consulting és una empresa de consultoria tecnològica que aporta solucions des de fa més de 12 anys al sector sanitari.MOBILIZA »
Oficina de gestión arquitectónica a través de la aplicación de la metodología BIM (Building Information Modeling).MODELARK »
Desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment de la pràctica esportiva professional, federada i de base. NOTHINGBUTNET »
PORIB coordina i desenvolupa activitats de recerca de resultats i d'avaluació econòmica en l'àrea sanitària. PORIB GESTION »
Empresa especialitzada en la creació de portals ecommerce d'alt rendiment. Ofereix coneixements, consultoria, experiència i solucions perquè el seu portal de vendes en línia triomfi a internet.WAY2 ECOMMERCE »
Biotech Vana SL (Biotechvana) és una pime en bioinformàtica i biologia computacional creada el 2006 com a empresa derivada de la Universitat de València.BIOTECHVANA »

Notícies

La Comissió Europea acredita al Parc Científic de la Universitat de València com a Centre d'Innovació Digital (DIH)21/12/2020 Llegir més »
La Universitat de València tindrà un paper rellevant en el desenvolupament europeu de la Intel·ligència Artificial16/06/2020 Llegir més »
Doitplenoptic, seleccionada com una de les startups més competitives en Healthtech pel programa X-Europe de la Comissió Europea05/06/2020 Llegir més »
Nothingbutnet adapta la seua tecnologia de monitoratge via bluetooth per a controlar l'aforament i la distància de seguretat en espais tancats08/05/2020 Llegir més »
Way2Ecommerce ofereix la creació i l'allotjament d'un portal de comerç electrònic totalment gratuït per a pimes afectades per la pandèmia COVID-1902/04/2020 Llegir més »
Un projecte pilot de l’IRTIC fomenta la mobilitat sostenible i l'autonomia dels escolars de Torrent18/12/2019 Llegir més »

Contacta amb el DIH del Parc Científic

Si us interessen els serveis oferts pel DIH, o voleu ampliar la informació sobre el tema, empleneu aquest formulari. Caldrà que feu referència, en el missatge, al motiu del vostre interès perquè puguem posar-nos en contacte amb vosaltres.

Parc Científic de la Universitat de ValènciaC/ Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia)


He llegit, conec i accepte la Política de privacitat.

Li informem que les dades de caràcter personal i informació que ens facilite serà tractada per la FUNDACIÓ PARC CIENTIFIC UNIVERSITAT DE VALÈNCIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, en qualitat de responsable de tractament, als únics efectes d'atendre les seues sol·licituds d'informació sobre el Parc Científic i per a l'enviament d'aquesta informació, no tenint intenció de cedir les seues dades a un tercer excepte obligació legal. En qualsevol moment podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació o portabilitat enviant una sol·licitud acompanyada d'una fotocòpia del seu D.N.I. mitjançant enviament postal dirigit a Fundació Parc Científic Universitat de València-LOPD, C/ Catedràtic Agustín Escardino, número 9, 46980 de Paterna, València (Espanya), en la recepció del *Parc *Científic, en aqueixa mateixa adreça, o a través del correu electrònic lopd.fpcuv@fundacions.uv.es. Pot accedir a informació addicional a través de la nostra política de privadesa.


Amb el suport de:

Consellería de innovación