NOTHINGBUTNET

(Teconologies de la Informació (TIC))

Presentació

NOTHINGBUTNET es dedica al desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment dels jugadors i optimitzen també l'eficiència de les federacions i els clubs esportius.

Converteix el coneixement tecnològic actual en productes comercialitzables que aporten valor a la pràctica de l'esport professional, federat i de base. La forma d'aconseguir aquests objectius és a través del disseny de programari, aplicacions i dispositius específics per a clubs i federacions.

En Nothingbutnet creuen fermament que l'aplicació de la tecnologia a l'esport millora el desenvolupament de jugadors, clubs, tècnics esportius, federacions i organismes de radiodifusió. Des de la seua creació, la seua filosofia ha sigut també treballar en sinergia amb empreses valencianes especialistes en el seu sector.

 

La informació continguda en aquesta fitxa d'empresa ha sigut facilitada per la pròpia companyia i la Fundació Parc Científic Universitat de València no es fa responsable del seu contingut.

Descarregar fitxa
NOTHINGBUTNET

Oferta tecnològica

Especificacions tècniques
  • Nothingbutnet genera les patents i llicències necessàries per a l'explotació en exclusiva dels seus productes més innovadors i es posiciona com el millor soci que un club o federació de bàsquet pot trobar.
  • L'empresa desenvolupa una plataforma 360º d'aplicacions i serveis interrelacionats per a la millora de la gestió d'una federació o club de bàsquet, que inclou: acta digital de bàsquet, programa de gestió per a federacions, pàgines web per a clubs, gestor de lligues, geolocalització i estudis de seguiment de jugadors, botiga en línia per a clubs i plataforma de micromecenatge.
Beneficis de la tecnologia
  • Aquestes aplicacions milloren substancialment el procés de recollida de dades estadístiques esportives a través d'aplicacions de desenvolupament propi, com per exemple tauletes de recollida de dades estadístiques.
Aplicacions de la tecnologia
  • Sistemes de geolocalització en interiors que permeten la traçabilitat de l'esportista en qualsevol esport i l'obtenció de dades que ajuden en la presa de decisions per millorar el nivell de l'esportista i contribuir al seu gaudi.
  • Digitalització de tots els processos que es realitzen en un pavelló esportiu per a la seua anàlisi i tractament.
Sectors cap als que es dirigeix
  • Esportiu

Actualitat de l'empresa NOTHINGBUTNET

Nothingbutnet adapta la seua tecnologia de monitoratge via bluetooth per a controlar l'aforament i la distància de seguretat en espais tancatsLlegir més »
Nothingbutnet adapta la seua tecnologia de monitoratge via bluetooth per a controlar l'aforament i la distància de seguretat en espais tancatsLlegir més »
La marca valenciana NBN23 llança una aplicació amb què accedir en directe des del mòbil a les actes dels partits de bàsquet amateursLlegir més »
El partit entre els dos germans Gasol ha comptat amb l’acta digital de l’empresa valenciana NBN23Llegir més »

Informació de contacte

info@nbn23.com Telèfon fixe: (+34) 961 022 600