2.1. Difusió de resultats d'investigació en els àmbits d'especialització identificats en la RIS3-CV (Innotransfer)
Aquesta línia d'activitat contempla la celebració d'esdeveniments d'àmbit autonòmic, organitzats en col·laboració pels cinc parcs científics de la Comunitat Valenciana, per a reforçar la difusió dels resultats de la investigació desenvolupada per les universitats públiques valencianes en els àmbits d'especialització identificats en la RIS3-CV.
Durant el projecte s'han celebrat dos fòrums sectorials –FÒRUMS INNOTRANSFER- centrats en els resultats de la investigació desenvolupada en les temàtiques següents: Indústria 4.0 (Dades Massives, Intel·ligència Artificial, Internet de les Coses, Robòtica, etc.) i Salut i Biotecnologia. Aquesta línia d'activitat ha sigut liderada pel Parc Científic de la Universitat d'Alacant, en col·laboració amb la resta de parcs científics i tecnològics de la Comunitat Valenciana. En el nostre cas, el Parc Científic de la Universitat de València ha acollit a l'auditori Marie Curie la celebració del Fòrum Innotransfer – Biotech, esdeveniment que es va celebrar el 29 de novembre de 2019.
Fotogaleria del Fòrum Innotransfer Biotech
2.2. Difusió del potencial científic tecnològic de la Universitat de València per a la creació de consorcis internacionals i captació de recursos en projectes internacionals d'I+D+i. Fase 1: difusió línies d'I+D universitaris
Organització de diverses trobades per a donar a conéixer els desafiaments i oportunitats de finançament sota el programa H2020. L'objectiu general de les jornades ha sigut acostar a la Universitat de València (UV) i el món empresarial amb la finalitat d'establir les bases per a futures col·laboracions en matèria científica-tecnològica i per a, en fases posteriors, participar conjuntament en convocatòries de projectes de col·laboració internacional d'àmbit europeu. Els dos eixos temàtics treballats en aquestes jornades han sigut: agrotecnologia/ecoinnovació i indústries culturals i creatives.
2.3.Transforma 2019 - accions de difusió de resultats d'investigació
Organització de jornades/tallers i publicacions digitals a partir dels resultats de la investigació desenvolupada per la Universitat de València en Indústria 4.0 i transformació digital. Aquestes publicacions, en format eBook, seran gratuïtes, de lliure accés, i oferirà una informació de valor enfocada des d'una perspectiva tècnica, investigadora i professional.
Durant el projecte s'ha editat i publicat la publicació digital Ciberseguretat. El repte del segle XXI i s'ha realitzat una jornada de presentació d'aquest eBook, oberta al públic i on van acudir com a ponents els principals autors.
Descàrrega ací l'eBook Ciberseguridad. El reto del siglo XXI