Acte de lliurament Premis 'X Aniversari'
4 de febrer de 2020 17:30 Auditorium Marie Curie

Acte de lliurament Premis 'X Aniversari'

04/02/2020

La Fundació Parc Científic Universitat de València celebra, amb el patrocini del Banc Santander, l'acte de lliurament dels Premis 'X Aniversari', reconeixements que destacaran la trajectòria, la intensa col·laboració amb la Universitat de València i el potencial de companyies que han desenvolupat la seua activitat en el Parc Científic en l'última dècada (2009-2019). Tindrà lloc a les 17.30 hores en l'Auditorium Marie Curie.

L'acte estarà presidit per la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, Mª Dolores Real, i comptarà amb la presència de la Directora General d'Universitats, Pilar Ezpeleta.

La convocatòria d'aquests 10 guardons, als quals podran concórrer les 201 empreses que s'han instal·lat en el Parc Científic en aquests deu anys, té dos objectius. D'una banda, reconéixer a companyies innovadores consolidades, amb més de 5 anys d'antiguitat; i, d'altra banda, valorar el potencial d'empreses emergents, startups i spin-offs.

Després del lliurament dels guardons, tindrà lloc un vi d'honor en el hall de l'auditori.

L'assistència a l'acte és gratuïta prèvia inscripció a través del següent formulari: http://pcuv-3808422.hs-sites.com/acto-entrega-premios-fpcuv