Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

IATA

Presentació i objectius

Amb més de 50 anys d’història, el IATA és un institut del CSIC amb caràcter de «centre de claustre ampliat», fet que suposa integrar investigadors de la Universitat de València  en el seu claustre científic.

El seu objectiu principal és la recerca d’excel·lència sobre la producció sostenible d’aliments de qualitat, la seua seguretat, l’impacte sobre la salut i l’acceptació per part del consumidor.

Actualitat de: Institut d'Agroquímica i Tecnologies d'Aliments (CSIC)

Una col·laboració públic-privada en el Parc Científic demostra el potencial antioxidant de bacteris extrets de plaques solars Llegir més »
Susana Fiszman i Laura Laguna, de l'IATA-CSIC, reconegudes per The Journal of Texture Studies per les seues investigacions sobre aliments Llegir més »
Investigadors de l'IATA i de les empreses del Parc Científic comparteixen els seus desenvolupaments a la recerca de col·laboracions Llegir més »
Una investigació amb C. elegans demostra que la ingesta d'un carotenoide de la mandarina redueix un 30% el greix corporal Llegir més »

Informació de contacte

info@iata.csic.es Telèfon fixe: (+34) 963 90 0022
http://www.iata.csic.es