Ciberseguridad para pymes. Aspectes pràctics
16 d'abril de 2019 17:00 Sala de Formación

Ciberseguridad para pymes. Aspectes pràctics

16/04/2019

Les xicotetes i mitjanes empreses han sigut tradicionalment molt reticents a invertir en seguretat de la informació perquè no se sentien amenaçades, ni pensaven que la informació que manejaven meresquera protecció especial. Però sense una informació digital disponible i fiable, l'operativa del negoci no funciona; si les dades es perden, o es difonen erròniament, l'empresa perd la confiança de clients, proveïdors i de l'administració, podent fins i tot veure's abocada a litigis legals d'imprevisibles conseqüències.

Per això, aquesta jornada, organitzada per l'empresa IVAC-Instituto de Certificación, pretén aprofundir en l'aplicació pràctica de la ciberseguretat i en els avantatges que les empreses certifiquen el compliment dels estàndards actuals per a garantir-la (Esquema Nacional de Seguretat, ISO 27001).

Ponents

- Miguel Angel Vila. Director general del grup IVAC. Advocat en exercici. Delegat de Protecció de Dades. Director de Seguretat. Expert en Compliance.

- José Salvador. CISA. Cybersecurity Auditor. Llicenciat en CC Econòmiques i Empresarials. Coronel Cap de Sistemes d'Informació i Ciberdefensa Caserna General OTAN Bétera (València)

 

Inscripció

Per assistir, és necessària la inscripció a través del formulari que es troba en la web d'IVAC-Instituto de Certificación: https://ivac.es/ciberseguridad-para-pymes/