Presentació de l'Anuari 2021 de l'Informe Cotec
26 de maig de 2021 12:00 hores En línia

Presentació de l'Anuari 2021 de l'Informe Cotec

26/05/2021

L'acte de presentació de l'Anuari 2021 d'Informe Cotec, que reuneix cada any des de fa dècades a centenars de protagonistes del sistema nacional d'I+D+i, s'obri en aquesta edició per primera vegada a tots els públics, a través d'una emissió en directe. Tindrà lloc el dimecres 26 de maig, a les 12.00 hores, a través del web www.cotec.es

L'esdeveniment, batejat com 'La Gala', tindrà una duració aproximada d'una hora. A més de presentar els principals continguts de l'Anuari 2021 d'Informe Cotec, servirà per a prendre el pols a l'estat actual de la ciència i el coneixement a Espanya, així com per a conéixer alguns dels projectes que Cotec desenvoluparà en els pròxims mesos.

Fundació Cotec

La Fundació Cotec per a la innovació és una organització privada sense ànim de lucre la missió del qual és promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Cotec compta amb prop de 90 patrons, entre empreses privades i administracions dels àmbits regional i local. Creada en 1990 per a realitzar una intensa labor al servei de la innovació tecnològica entre les empreses espanyoles, Cotec ha destacat principalment en dues activitats: servir d'observatori de la I+D+i a Espanya i proporcionar anàlisi i consells en matèria d'innovació, tecnologia i economia.