Curs Red.es - Resolució de Problemes Complexos
7 de maig de 2020 9:30-13:30h Modalitat en línia

Curs Red.es - Resolució de Problemes Complexos

07/05/2020

La Fundació Parc Científic Universitat de València, en tant que entitat col·laboradora de Red.es en el marc del programa CREARFUTURO, ha impulsat l'organització d'una formación en línia i gratuïta en competències digitals per a la resolució de problemes complexos. Tindrà lloc el dijous 7 de maig de 2020 amb una durada de 4 hores (9:30-13:30h).

 

Objetius:

- analitzaràs el procés de resolució de problemes i la importància de tenir una estructura d'acció davant situacions que necessiten la cerca d'una solució.

- actuaràs en la resolució de problemes mitjançant metodologies que permeten analitzar estratègies i procediments eficaços.

- aplicaràs mètodes de solució de problemes per a verificar els resultats, extreure conclusions i potenciar els beneficis de la innovació.

 

 

Destinataris:

- professionals que participen en els processos de digitalització i transformació digital de les seues empreses.

- professionals que requereixin actualitzar la seva formació i incorporar les competències digitals per a millorar el seu desenvolupament professional o la seva situació laboral.

- professionals amb inquietud emprenedora o que aspirin a iniciar nous negocis digitals (emprenedors que demanden formació).

 

 

Inscripció:

La inscripció ha de realizar-se a través del següent enllaç. Les places són limitades, i s'assignaran per ordre d'inscripció.

Si requereixes informació addicional o tens alguna consulta sobre aquest tema, contacta amb l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la *FPCUV (comunicacion.pcuv@uv.es) o amb el Departament de Formació de Focyl (Telèfons: 678497514/678497518 - Whatsapp: 665614472).