x
8 de juny de 2021 12:00 En línia

x

08/06/2021

Amb motiu del Dia Internacional dels Oceans, un equip de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València ha organitzat el col·loqui en línia Megafauna amenaçada del Mediterrani. Dofins, tortugues i taurons. El propòsit és donar visibilitat a tres projectes d'I+D+i que estan duent a terme investigadors especialitzats en Biologia Marina sobre aquests tres grups zoològics i els seus problemes de conservació.

En ell participaran el catedràtic de Zoologia, Juan Antonio Raga, qui lidera un projecte per a determinar futures accions a desenvolupar per a la protecció dels mamífers marins i la resta de la diversitat biològica a l'entorn del corredor de migració de cetacis del Mediterrani; l'investigador Claudio Barría, membre del projecte “Avaluació de l'estat de conservació de taurons i ratlles del mediterrani espanyol mitjançant l'estudi de pesqueres: riscos i accions de prioritat”; i Jesús Tomás, professor i investigador del projecte LIFE MedTurtles de la Unió Europea, destinat a la conservació de les poblacions de tortugues marines al Mediterrani.

L'acte, coordinat per l'investigador David Ruiz, compta amb el suport de la Fundació Biodiversitat, el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l'Associació per l'estudi i la conservació dels elasmobranquis (Catsharks) de l'Institut de Ciències de la Mar del CSIC.
 

Assistència

Podreu accedir a aquesta trobada a través del següent enllaç: https://links.uv.es/biodiver/diamundialdelosoceanos