Prepara la teua empresa per a la digitalització amb la instalació de sistemes avançats. Els ERP
12 d'abril de 2019 9:30 Sala de Juntes

Prepara la teua empresa per a la digitalització amb la instalació de sistemes avançats. Els ERP

12/04/2019

Vols conéixer com digitalitzar la teua empresa? Tens interés a implantar sistemes avançats com els ERP?

Divendres que ve 12 d'abril el professor Tomás González, titular de la Universitat de València especialitzat en Organització d'Empreses, i Ignasi Pons, director general de Seidor-Llevant, multinacional referent en solucions de consultoria de programari de gestió i en serveis TIC, explicaran en una jornada informativa els mecanismes i avantatges per a desenvolupar nous models de negoci que conjuminen les últimes tecnologies amb la gestió del talent per a desplegar estratègies guanyadores en els mercats.

La jornada tindrà lloc en la Sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat de València. A les 9:30 hores tindrà lloc la recepció d'assistents i a les 10:00h donarà inici la jornada. Tindrà una durada de dues hores.

Aquest event forma part de cicle de conferències 'DIETA' organitzat per l'Associació Paterna Ciutat d'Empreses i la Càtedra d'Empresa i Humanisme de la Universitat de València (EiH9). 'DIETA' és l'acrònim de 'Digitalització, Innovació, Ètica, Talent i Humanisme'. Al llarg de 8 sessions aquesta iniciativa s'encamina a conscienciar empresaris, directius, professionals i altres interessats del món productiu sobre les tendències més innovadores i rupturistes que estan sacsejant l'economia i la societat, engendrant un nou model econòmic, el de les empreses 5.0.

L'assistència a la conferència és gratuïta. Tan sols requereix emplenar online el següent qüestionari d'inscripció: pcuv-3808422.hs-sites.com/digitalizacion-de-tu-empresa. El nombre de places és limitat i es cobriran per rigurós ordre d'inscripció.