xx
25 de juliol de 2018 10:00 Sala Multiusos

xx

25/07/2018

El Consell de Ministres del passat divendres 13 de juliol va autoritzar al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) la convocatòria 2018 del Programa Neotec, dotat amb 25 milions d'euros, un 25% més que l'any passat.

Es calcula que aquesta convocatòria finance prop de 125 nous projectes empresarials on la innovació i la tecnologia siguen factors competitius.

A l'espera de la seua publicació imminent en el BOE, tècnics del CDTI acudeixen el dimecres 25 de juliol al Parc Científic per a atendre, mitjançant entrevistes individuals, els dubtes d'investigadors i emprenedors interessats a presentar-se a aquesta convocatòria que recolza projectes empresarials que requerisquen l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora i en els quals l'estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

Aquestes subvencions finançaran fins al 70% del pressupost dels projectes empresarials que opten a aquest programa, que tinguen un mínim financiable de 175.000 euros, podent la subvenció aconseguir fins a un màxim de 250.000 euros per beneficiari.

Per a concertar aquesta trobada personalitzada, els interessats han d'escriure un correu electrònic a comunicacion.pcuv@uv.es.