#eXPOCIÈNCIA - Adquisició i processament d'imatges en el teu mòbil
23 de novembre 9:00h Accés online

#eXPOCIÈNCIA - Adquisició i processament d'imatges en el teu mòbil

23/11/2020

ADQUISICIÓ I PROCESSAMENT D'IMATGES EN EL TEU MÒBIL
Dilluns 23 de novembre a les 09:00h


“La ciència-ficció mai va parlar de mòbils ni d'Internet, i hi ha grans novetats en camí: amb les tecnologies quàntiques canviarem la nostra manera de mirar el món”. Ho diu Javier Calpe, directiu a València de la multinacional del sector electrònic Analog Devices, Inc.
Sobre el processament d'imatges als dispositius mòbils que tots emprem, Calpe xarrarà amb Valero Laparra, investigador en el Laboratori de Processament d'Imatges (LPI) de la Universitat de València i especialista en el funcionament del nostre cervell per a traure el màxim partit tecnològic: “El millor sistema de processament d'imatges és el nostre cap. Conéixer com funciona ens ajuda a generar moltíssima tecnologia”.

Els dos científics treballen en el Parc Científic de la Universitat de València i entraran a les aules de secundària i batxillerat per a compartir amb els estudiants idees i coneixements sobre aquest tema tan interessant i suggeridor.

Per això, si sou professors de secundària o batxillerat, inscriviu-vos amb els vostres estudiants a aquestes xarrades divulgatives en www.expociencia.org. Para el públic en general, l'enllaç d'accés és: https://links.uv.es/expo2020/directo_electronica_sensores

Us esperem en e-XPOCIÈNCIA 2020!