Itinerarios de Financiación
12 de novembre 11:30-14:00 Planter d'Empreses de Tarongers

Itinerarios de Financiación

12/11/2019

La Fundació Parc Científic Universitat de València ha organitzat un taller destinat a impulsors/as de startups perquè coneguin les principals claus que han de tenir en compte quan s'enfronten al moment d'obtenir finançament o inversió. 'Itinerarios de Financiación' és el nom d'aquesta formació en la qual es realitzarà un recorregut a través de l'experiència empresarial de tres emprenedors consolidats:

  • Nacho Mas. CEO de l'Associació Valenciana de Startups, Director de MBA Transformació Digital en la Universitat Europea de València; Professor i mentor a l'Escola d'Organització Industrial del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i membre de OuiShare a València.
  • Joaquín Costa. Enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de València (UPV) i MBA per la Universitat Europea (UEV). Ha treballat durant vuit anys en l'empresa de begudes energètiques Red Bull com a responsable de màrqueting i imatge de la marca en tota la Comunitat Valenciana i Múrcia, així com project manager de projectes nacionals i intencionals.
  • Agustín Macià. Enginyer Informàtic, emprenedor en sèrie i business angel. És fundador i director de Inxpyre, Dawako i Nuubo, companyies de dispositius mèdics portàtils. És autor de patents de tecnologies de sensors.

 

INSCRIPCIÓ

El registre en aquesta jornada, que és gratuït, es realitzarà a través del següent formulari.

 

UBICACIÓ

La formació tindrà lloc en el Planter d'Empreses de Tarongers del Parc Científic, a la sala de reunions del Laboratori SocioInnolab.