Presentació d'Innotransfer Agroalimentació
5 de novembre 12:00h Seminari web

Presentació d'Innotransfer Agroalimentació

05/11/2020

INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ, iniciativa que coordina i organitza la Fundació Parc Científic Universitat de València, té com objectiu fomentar la innovació en el sector, a través de l'acostament del coneixement i la investigació al teixit empresarial. 

Se situa en el marc del Projecte d'innovació oberta INNOTRANSFER, posat en marxa pels 5 Parcs Científics de la Comunitat Valenciana amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, focalitzat en cinc sectors econòmics clau de la nostra comunitat, dins de l'Estratègia Regional d'Innovació i Especialització Intel·ligent (RIS3).

El pròxim 5 de novembre serà l'arrencada d'INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ. Començarà amb un webinar en el qual es plantejaran els reptes i les oportunitats per al sector, i les possibles línies de finançament públic-privades per a la consecució d'aquestes. En ell s'explicarà la metodologia per a dur a terme la recopilació d'expressions d'interés de les entitats participants.

El webinar s'iniciarà a les 12.00 hores i comptarà amb la presència de Rafael Juan, Coordinador CEIE-Agroalimentació de la AVI i CEO de Vicky Foods; Eduardo Cotillas, Secretari General de Food for Life-Spain (FOOD4LIFE) i Director d'I+D+i de la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes; i Pablo Aller, Gestor del Servei d'Innovació i Transferència de la Universitat de València. A més, el director del Parc Científic, Juan José Borrás, detallarà com s'ha de produir de manera operativa el traslladat de les necessitats i els reptes d'innovació de les empreses als possibles satisfactors d'aquestes, els centres de coneixement i investigació generadors d'I+D en l'àmbit de la Comunitat amb l'objectiu d'aprofitar les oportunitats detectades.

En les setmanes posteriors a la celebració del webinar es promouran matchings, impulsats per gestors de les cinc universitats públiques valencianes, els seus parcs científics, instituts tecnològics de REDIT, empreses, associacions empresarials i entitats dinamitzadores de l'ecosistema de startups, amb la finalitat de aconseguir “peer to peer” els objectius proposats.

INSCRIPCIONS
L'assistència al seminari web, d'hora i mitja de duració, ha de realitzar-se prèvia inscripció en el següent formulari: https://innotransfer.org/webinar-agroalimentacion/