La internacionalització de la investigació i innovació per mitjà de consorcis i aliances estratègiques
12 de novembre de 2020 10:00h Webinar internacional

La internacionalització de la investigació i innovació per mitjà de consorcis i aliances estratègiques

12/11/2020

La Fundació Parc Científic Universitat de València organitza aquest webinar l'objectiu del qual és oferir una visió general de les diferents qüestions que es presenten davant la generació de relacions col·laboratives i mutualístiques (ja adopten la forma d'una estructura societària/associativa o es materialitzen per mitjà d'un contracte) en aquest àmbit. El propòsit és afavorir la cooperació públic-privada (o únicament entre entitats privades) amb una especial atenció a la seua internacionalització.

La jornada, en format online i de caràcter internacional, es dirigeix principalment a personal docent universitari i grups d'investigació; empreses innovadores de base tecnològica o de caràcter científic; personal tècnic de parcs científics i tecnològics així com dels serveis de transferència i innovació d'universitats o altres organismes d'investigació; i agents d'innovació i personal tècnic de transferència de coneixement.

Aquesta activitat forma part del Projecte Globaltech que, impulsat per la FPCUV i la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, persegueix la promoció d'un enfocament global dels negocis i els projectes i l'èxit dels mateixos en aquest nou entorn.


INSCRIPCIONS I PROGRAMA

La jornada és online i gratuïta. No obstant això, les persones interessades a assistir han d'inscriure's prèviament emplenant el formulari habilitat en aquesta pàgina, on també trobaràs el programa: http://pcuv-3808422.hs-sites.com/jornada-iternacional-12noviembre


MÉS INFORMACIÓ

Si necessiten informació addicional sobre la jornada o volen resoldre algun dubte sobre aquest tema, contacte amb l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Parc Científic Universitat de València: comunicacion.pcuv@uv.es / 96 354 38 41