Centro Nacional de Dosimetría, 40 años. Nuevos retos y nuevos objetivos
24 de setembre de 2018 10:00-18:30 Auditori Marie Curie del PCUV

Centro Nacional de Dosimetría, 40 años. Nuevos retos y nuevos objetivos

24/09/2018

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, juntament amb l'Institut Nacional de Gestió Sanitària, organitzen una jornada tècnica per a analitzar els nous reptes i objectius del Centre Nacional de Dosimetria. La seu del CND passarà a situar-se a partir de 2019 en el Parc Científic de la Universitat de València.

La trobada serà inaugurada per la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, María Dolores Real; el director de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària, Alfonso Jiménez; el secretari autonòmic de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Narcís Vázquez; i el gerent de la Fundació Parc Científic Universitat de València, Fernando Mª. Zárraga.

La jornada, que s'estendrà des de les 10:00 a les 18:30 hores, debatrà, entre altres qüestions, els objectius, prioritats i necessitats del*CND. Aquest centre, que és un òrgan depenent del Ministeri a través de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària, és el major Servei de Dosimetria Personal existent a Espanya i un dels majors d'Europa pel seu volum de lectures dosimètriques.