La mediació i l'arbitratge davant les controversies derivades de l'activitat investigadora i de transderència de tecnologia i innovació
28 de juny de 2019 8:45 - 11:30 Auditori Marie Curie del PCUV

La mediació i l'arbitratge davant les controversies derivades de l'activitat investigadora i de transderència de tecnologia i innovació

18/06/2019

Les activitats d'investigació i de transferència en l'àmbit universitari donen lloc a un beneficiós intercanvi amb l'entorn socioeconòmic, afavorint una intensa col·laboració entre la universitat i el teixit empresarial. Aquest fructífer contacte, no obstant això, pot donar lloc a diversos tipus de conflictes que, fins i tot, poden arribar a transformar-se en controvèrsies d'una gran complexitat tècnica i legal.

Tenint en compte aquesta realitat, l'objectiu d'aquesta Jornada és doble. D'una banda, persegueix oferir una visió de conjunt de la diversitat i la naturalesa d'aquest tipus de controvèrsies, així com una completa panoràmica de les novetats legislatives que, en l'àmbit de la propietat industrial i intel·lectual, s'han anat escometent durant els últims mesos a Espanya. I d'altra banda, cerca presentar i posar en valor les possibilitats que ofereix el recurs a la mediació i a l'arbitratge referent a la gestió i resolució d'aquest tipus de litigis, com a eines flexibles, especialitzades i eficients per a atendre les particularitats que presenten aquest tipus de controvèrsies.

La direcció de la jornada és a càrrec de Guillermo Palao, Catedràtic de Dret Interacional Privat de la Universitat de València i Àrbitre de la Cort d'Arbitratge i Mediació de València. Consulte ací el programa.

INSCRIPCIÓ

Per assistir a aquesta formació gratuïta, les persones interessades han d'inscriure's en el següent formulari.