Una innovación ecoeficiente: Logrando implantar una economía circular en la empresa
27 de setembre de 2018 9:00-13:00 IATA

Una innovación ecoeficiente: Logrando implantar una economía circular en la empresa

27/09/2018

Cristina Molina, Directora General del CSIC IATA, obrirà l'esdeveniment, i Noelia Escobar, Coordinadora d'Actius Intangibles i Relacions Institucionals, parlarà dels reptes que representa el trànsit de l'economia circular per a les empreses de cara a complir l'entorn europeu 2020 i Mundial 2030.

En la jornada, es comptarà amb la participació d'experts en les línies de recerca enfocades a valorització de subproductes, estalvi energètic en procés, enfocament mediambiental de procés i minimització de subproductes, que posaran tècniques i tecnologies viables per a aplicar en les empreses.

Finalment, dues empreses capdavanteres del sector explicaran com la innovació ecoeficient ha sigut un factor clau del seu èxit empresarial i el camí que han pres per a aconseguir-ho.

Després de la jornada, i a petició expressa, es realitzaran reunions bilaterals amb l'IATA o Incotec, per a ampliar informació en les temàtiques d'interès.

Els detalls del programa així com el formulari de registre es troben en aquest enllaç: https://mailchi.mp/6e412dfe9110/jornadas_iata