Curs de Pensament Crític
10 de juliol 9:30-13:30 Sala de Formació

Curs de Pensament Crític

10/07/2019

La Fundació Parc Científic Universitat de València, en tant entitat col·laboradora de Red.es en el marc del programa CREARFUTURO, destinat a la formació en competències per a la transformació digital, acollirà el dimecres 10 de juliol el curs gratuït Pensament crític.

L'objectiu que persegueix aquesta formació és desenvolupar un pensament crític que ens permeta analitzar, jutjar, avaluar, comparar i contrastar de manera individual les possibles afirmacions abans de considerar-les com a vertaderes; és a dir, que ens permeta ser capaces de prendre una postura crítica i creativa per a analitzar el volum d'informació que es genera diàriament en l'entorn digital; generar solucions originals i innovadores en entorns digitals i tecnològics; i resoldre problemes amb major agilitat.

La jornada tindrà lloc a la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València (Edifici 1SC), de 9.30 a 13.30 hores. La inscripció ha de realitzar-se a través del següent enllaç en la plataforma de CREARFUTURO.

Si requereixes informació addicional o tens alguna consulta sobre aquest tema, contacta amb l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la FPCUV (963 54 38 41 / comunicacion.pcuv@uv.es).