#LivePCUV amb Jorge Edo, Director de l'Àrea IT de Mobiliza Academy
27 de maig de 2020 13:00h Instagram TV (IGTV)

#LivePCUV amb Jorge Edo, Director de l'Àrea IT de Mobiliza Academy

27/05/2020

Jorge Edo, Director de l'Àrea IT de Mobiliza Academy, és consultor IT especialista en matèria de ciberseguretat. Enginyer de Telecomunicacions, MBA, Màster en Protecció de Dades Sanitàries i Màster en Consultoria i Direcció TIC, suma més de 20 anys d'experiència en la consultoria de tecnologies de la informació, principalment en els sectors de Sanitat, Banca-Segurs i Administracions Públiques.

Dimecres que ve de 27 de maig a les 13.00 hores, en la secció #LivePCUV del nostre canal d'Instagram (@parcientificuv), parlarem en directe amb Jorge Edo sobre la creació d'una política de teletreball, la qual ha d'incloure la gestió dels riscos i incidències, la personalització dels controls de l'ISO 27001 i ENS per a la nostra organització i la protecció de la privacitat de les dades. Així mateix, l'audiència podrà preguntar-li directament sobre els seus dubtes entorn de la implantació del teletreball en empreses.

#*LivePCUV és un nou espai d'entrevistes en directe que inaugurem amb el propòsit de donar-vos a conéixer als i les professionals que treballen en el Parc Científic. Empreses i investigadors/as compartiran cada setmana els seus projectes, desenvolupaments i activitats d'actualitat.