L'organització del Longevity World Forum, congrés pioner a nivell mundial, ha confirmat els blocs temàtics en els quals centrarà la seua segona edició, la qual tindrà lloc els dies 14 i 15 de novembre en el Palau de Congressos de València. En concret, la innovació científica relacionada amb la major longevitat i qualitat de vida, així com l'envelliment saludable, seran dos dels eixos principals de la trobada en 2019.
D'altra banda, les últimes investigacions que s'estan realitzant actualment en el camp de la longevitat i els efectes socioeconòmics que implica una societat amb una esperança de vida cada vegada major seran les altres dues qüestions que s'abordaran en totes dues jornades, quan professionals referents a nivell mundial dels sectors implicats en aquesta matèria es donaran cita un any més. Aquest serà el cas de, per exemple, Rafael de Cabo, cap de la Divisió de Gerontologia Traslacional de l'Institut Nacional de l'Envelliment a Baltimore; Manuel Serrano, doctor i catedràtic que actualment treballa en el programa ICREA de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona); o Álvaro Pascual-Leone, professor de Neurologia a l'Escola de Medicina d'Harvard, entre altres.
El Longevity World Forum s'ha posicionat com el punt de trobada per a la comunitat científica mundial, així com per a agents de l'acadèmia i de la indústria procedents de diferents països, el treball dels quals està íntimament relacionat amb l'augment de l'esperança de vida i l'envelliment saludable. El congrés compta amb el suport de la Real Acadèmia de Medicina juntament amb altres institucions públiques i privades del sector biosanitari i biotecnològic. La Fundació Parc Científic Universitat de València col·labora amb el comité organitzador en la divulgació dels avanços i desenvolupaments que es difonguen en el congrés. A més, tot el personal del Parc Científic compta amb un descompte del 30% en la inscripció al LWF.