Curs de Red.es - Pensament Crític
27 de febrer de 2020 16:00 - 20:00h Sala de Formació

Curs de Red.es - Pensament Crític

27/02/2020

La Fundació Parc Científic Universitat de València, com a entitat col·laboradora de Red.es en el marc del programa CREARFUTURO, destinat a la formació en competències per a la transformació digital, acollirà el pròxim dijous 27 de febrer de 2020 el curs gratuït

L'objectiu que persegueix aquesta formació, impartida per una coach experta en gestió de talent, és desenvolupar un pensament crític que permeta als assistents analitzar, jutjar, avaluar, comparar i contrastar de manera individual possibles afirmacions abans de considerar-les com a certeres. El curs pretén capacitar per a la presa d'una postura crítica i creativa en l'anàlisi de la informació que es genera diàriament en l'entorn digital; generar solucions originals i innovadores en entorns tecnològics; i resoldre problemes amb major agilitat.

La jornada tindrà lloc en la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València (Edifici 1SC), de 16:00 a 20:00 hores. La inscripció ha de realitzar-se a través del següent enllaç en la plataforma de CREARFUTURO.

Si necessites informació adicional o tens alguna consulta al respecte, contacta amb l'Àrea de Comunicació I Marketing de la FPCUV (963 54 38 41 / comunicacion.pcuv@uv.es).