Curs Red.es - Ecosistema emprendedor
1 d'octubre de 2019 9:30-13:30 Sala de Formació

Curs Red.es - Ecosistema emprendedor

01/10/2019

La Fundació Parc Científic Universitat de València, en tant entitat col·laboradora de Red.es en el marc del programa CREARFUTURO, destinat a la formació en competències per a la transformació digital, acollirà el dimarts 1 d'octubre de 2019 el curs gratuït Ecosistema emprendedor.

Objetius

Este curs presencial:

- analitzarà els diferents conceptes propis de l'ecosistema emprenedor.

- presentarà els diferents agents que operen en el mercat i que poden ajudar en la creació i desenvolupament d'una empresa.

- ensenyarà de forma pràctica les diferents tècniques d'ideació i solució de problemes que aporta el Design Thinking.

- identificarà les diferents fórmules de finançament de projectes.

 

Destinataris:

Aquesta formació està dirigida a:

- professionals que participen en els processos de digitalització i transformació digital de les seues empreses.

- professionals que requerisquen actualitzar la seua formació i incorporar les competències digitals per a millorar el seu desenvolupament professional o la seua situació laboral.

- professionals amb inquietud emprenedora o que aspiren a iniciar nous negocis digitals (emprenedors que demanden formació).

 

Ubicació

La jornada tindrà lloc en la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València (Edifici 1SC), de 9:30 a 13:30 horas. L'inscripcin ha de realtizar-se a través del següent enllaç.

Si requereixes informació addicional o tens qualsevol dubte al respecte, contacta amb l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la FPCUV (963 54 38 41 / comunicacion.pcuv@uv.es).