Curs de Red.es - Propuesta de valor y modelo de negocio
15 d'octubre de 2019 9:30 - 13:30 Sala de Formació

Curs de Red.es - Propuesta de valor y modelo de negocio

15/10/2019

La Fundació Parc Científic Universitat de València, en tant que entitat co·llaboradora de Red.es en el marc del programa CREARFUTURO, destinat a la formació en competèncias per a la transformació digital, acollirá acogerá el próximo martes 15 de octubre de 2019 el curso gratuito Propuesta de valor y modelo de negocio.

Objectius

Aquest curs presencial:

- analitzarà els diferents models de negoci i ensenyarà els assistents a controlar la generació d'ingressos i gestió de costos.

- identificarà les eines i habilitats a tindre en compte quan es treballa amb socis: pros, contres i cauteles.

- practicarà algunes metodologies de gestió de projectes que estan transformant les empreses en els últims anys.

 

Destinataris

Aquesta formació està dirigida a:

- professionals que participen en els processos de digitalització i transformació digital de les seues empreses.

- professionals que requerisquen actualitzar la seua formació i incorporar les competències digitals per a millorar el seu desenvolupament professional o la seua situació laboral.

- professionals amb inquietud emprenedora o que aspiren a iniciar nous negocis digitals (emprenedors que demanden formació).

 

Ubicació

La jornada tindrà lloc en la Sala de Formació del Parc Científic de la Universitat de València (Edifici 1SC), de 9:30 a 13:30 hores. L'inscripció ha de realitzar-se a través del següent enllaç.

Si requereixes informació addicional o tens alguna consulta al respecte, contacta amb l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la FPCUV (963 54 38 41 / comunicacion.pcuv@uv.es).