Seminari IATA-CSIC | “Neandertals i Evolució Humana”, per Antonio Rosas
16 d'abril de 2021 12:30h Online

Seminari IATA-CSIC | “Neandertals i Evolució Humana”, per Antonio Rosas

16/04/2021

Els neandertals solen evocar la imatge d'uns éssers molt pròxims però, alhora, diferents, llunyans i enigmàtics. Davant la repetida pregunta 'd'on venim?', les societats humanes han construït el seu particular relat per a donar resposta a aquesta incògnita. En aquest àmbit, a causa de la gran quantitat d'informació que actualment rebem sobre aquesta espècie humana ja extingida, no sempre resulta fàcil distingir les conclusions científiques d'aquelles interpretacions basades en la seua imatge clàssica i tòpica. Per això, el divendres 16 d'abril a les 12:30h, Antonio Rosas, professor d'investigació del CSIC i expert en biologia i paleoantropologia, impartirà el seminari Neandertals i Evolució Humana.

L'accés a aquesta conferència organitzada per l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC) es realitzarà a través del següent enllaç: https://zoom.us/j/99980917963?pwd=clpqbud4q0pxms81ceflwndfyxe3zz09

Al final de la xarrada s'obrirà un torn de preguntes que es podran traslladar a través del xat de la sessió o activant la cambra i el micro dels qui vulguen consultar.