Seminari IATA-CSIC | Usant la genòmica per a rastrejar patògens de salut global, per Iñaki Comas
30 d'abril de 2021 12:30h Online

Seminari IATA-CSIC | Usant la genòmica per a rastrejar patògens de salut global, per Iñaki Comas

30/04/2021

La manera en la qual entenem les epidèmies ha evolucionat amb el pas del temps. Ara tenim la capacitat de seqüenciar poblacions senceres de patògens, identificar les seues diferències genètiques i traçar vincles entre elles en qüestió de dies. Això permet observar a una resolució inusitada l'evolució d'un patogen a diferents escales, des de l'expansió global fins al brot local amb un impacte directe sobre el maneig de l'epidèmia.

Iñaki Comas, director de la Unitat de Genòmica de la Tuberculosi en l'Institut de Biomedicina de València (IBV-CSIC), abordarà l'estudi dels patògens de la tuberculosi i el SARS-CoV-2 en la ponència Usant la genòmica per a rastrejar patògens de salut global: la genòmica per a rastrejar patògens de salut global, que tindrà lloc el divendres 30 d'abril a les 12:30h. L'accés a aquest seminari organitzat per l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC) es realitzarà a través del següent enllaç: https://zoom.us/j/92362489679?pwd=a2ths010uu12vtbvogpxqws1k1ptut09

Al final de la xarrada s'obrirà un torn de preguntes que es podran traslladar a través del xat de la sessió o activant la cambra i el micro dels qui vulguen realitzar una consulta.