Speed-Café Networking
30 de novembre de 2018 9:00h Sala de Juntes

Speed-Café Networking

30/11/2018

L'àrea empresarial del Parc Científic creix. Ara explica a més amb un Semillero d'empreses en el campus de Tarongers de la Universitat de València. En aquest espai de coworking s'han instal·lat diverses empreses emergents, moltes d'elles seleccionades per VLC/STARTUP, el programa d'impuls a l'empreniment de la FPCUV.

Com a ponent convidat comptarem amb l'empresari José Miguel Rosell, soci director de S2 Grupo. Aquesta companyia és actualment un referent a nivell nacional en matèria de ciberseguretat i ciberintel·ligència. Entre altres línies de treball, ha desenvolupat les úniques eines nacionals de ciberdefensa.

Rosell és, a més, membre de la cátedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, des d'on està impulsant, conjuntament amb la directora de la càtedra, Encarna Mazón, un programa de mentors. A aquesta iniciativa s'han incorporat empresaris i directius de primer nivell, com són, Josep Vicent Mascarell, director de RSC i Innovació en Baleària; Francisco Javier Quiles, director de Relacions Externes de CONSUM; Jaime Matas, director territorial del Banc Sabadell; Vicente Ruiz, president de RNB; i Luis Saurat, director general de l'IVI, entre uns altres. El propòsit del programa és acostar, a través de sessions participatives amb emprenedors, l'experiència i coneixement dels mentors per a resoldre problemes derivats de la gestió empresarial.

El programa del desdejuni serà el següent:

9:00-9:20 Desdejuni de benvinguda
9:20-9:40 Ponent convidat: José Miguel Rosell
9:40-9:50: Presentació del programa de Mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial
9:50-10:20: Presentació de les empreses seleccionades pel Programa VLC/STARTUP instal·lades en el nou espai per a empreses del PCUV en el campus de Tarongers
10:30: Tancament

No perdes l'oportunitat d'entaular una conversa amb un possible client, proveïdor o mentor. Per a inscriure't, accedeix directament a l'esdeveniment en la intranet ESPAI PCUV.