Speed-Café Networking
15 de març 9:00 Sala de Juntes

Speed-Café Networking

15/03/2019

El pròxim 15 de març les empreses del PCUV inscrites en aquest desdejuni networking rebran gratuïtament un informe diagnòstic sobre la seua competitivitat en el mercat elaborat per l'Observatori Govern, Estratègia i Competitivitat Empresarial (GECE). Aquesta entitat sense ànim de lucre i els serveis de la qual són gratuïts ha sigut desenvolupada per l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (Ivie) amb el suport de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat de València i el patrocini de Bankia. Naix amb l'objectiu de conéixer l'estat i l'evolució de la competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana i Espanya, i identificar els factors i causes internes que contribueixen a la seua millora.

Per a rebre el diagnòstic és necessari inscriure's prèviament a través d'aquest l'enllaç creat en la intranet ESPAI PCUV. La data límit d'inscripció és el dijous 28 de febrer. Una vegada les empreses s'hagen inscrit, la FPCUV comunicarà als tècnics de l'observatori el CIF de cada empresa perquè puguen elaborar aquesta anàlisi.

Els informes seran entregats en aquesta trobada per Alejandro Escribá, director de la Càtedra de l'Empresa Familiar, catedràtic d'Organització d'Empreses i investigador associat del Ivie. El programa del networking serà el següent:

 

Programa

9:00-9:20 Desdejuni

9:20-9:40 El nivell de competitivitat de les empreses del Parc Científic. Per Alejandro Escribá.

9:45-10:00 Lliurament dels informes i torn de preguntes

10:00-10:25 Presentació de tres empreses del PCUV

10:25-10:30 Tancament

 

No perdes aquesta oportunitat de veure analitzada la competitivitat de la teua empresa des de diversos ràtios!